reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Ja już w takiej desperacji przez zgage zaczynam być, że jak mnie przyciśnie, to zrobię wszystko, żeby mała wychopsać na świat ;-)

Halooo;) Witam Was gorąco, wogóle cieplutko i takie tam. Jakoś smutno mi się zrobiło, że nie ma komu pomarudzić i nie ma się z kim podzielić wrażeniami odnośnie wrażeń ciążowych"":D No i wreszcie sie zalogowałam. Ale czytałam już wasze wypociny eh...trudno je codziennie nadrabiać ale zawsze lepiej sie robiło jak przeczytałam, ze nie tylko mi tak źle;p;p No juz dobrze kochane, może zdąże troche nadrobić przed przybyciem małej na świat i waszych aniołków:D:D:) Tym czasem udanego dnia i do usłyszenia....:*:*;-)

O nieee czopy powracają:szok: Jak w horrorze " POWRÓT CZOPA -REAKTYWACJA":-D Golanda to happy new jeru na porodówce:-D
Ja się juz całkiem rozstępuję , brzuch normalnie zdrapię. Jestem jednym wielkim rozstępem:szok: Znowu do apteki i kolejny krem i będzie z tego... Miałam kupić tą Mustelę ale jak żaden cudów nie zrobił to ten chyba też nie:dry: Kasiory szkoda.

O nieee czopy powracają:szok: Jak w horrorze " POWRÓT CZOPA -REAKTYWACJA":-D Golanda to happy new jeru na porodówce:-D
Ja się juz całkiem rozstępuję , brzuch normalnie zdrapię. Jestem jednym wielkim rozstępem:szok: Znowu do apteki i kolejny krem i będzie z tego... Miałam kupić tą Mustelę ale jak żaden cudów nie zrobił to ten chyba też nie:dry: Kasiory szkoda.

A próbowałaś ziajkę??

Co prawda zniknąć raczej nie znikną ale może się zmniejszą / łatwiej znikną po porodzie.....
Kiedyś czytałam wywiad z lekarzem dermatologiem - kobieta stwierdziła że nie ma takiego kosmetyku który zlikwiduje w 100% rozstępy czy też cellulit - w dużym procencie to geny decydują czy będzie kobieta miała rozstępy / cellulit czy nie. O ile pamiętam jeśli mama je miała to córka ma 80% szans że też będzie je miała...

reklama
Do góry