reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam i ja ostatniego dnia roku:-)
Zaciskam kobity nogi i trzymam teraz zaaaaaaaaaaaaaaaa wszelką cenę bo w końcu styczniówka jestem, choić nieźle mnie Oliwka zadziwiła po tych wszystkich lekarskich prognozach, że niby takim wcześniaczkiem będzie, taaaaa jeszcze trochę i takim 5kg:-D:-D:-D:-D
Ale bardzo się cieszę, że jednak trzyma się terminu.

Aha - na ten konkurs ptasząt to zaplanowałaś Morka jakiś konkurs talentów itp?:-D Czy owe Ptaszęta startować będą w konkretnych kategoriach?:-D:-D:-D

reklama
Kaja Może i tak, ale allegro nie zawsze do mnie przemawia:)w sensie- z moimi cyckami to ja muszę wszystko mierzyć. nie umiem kupic stanika na oko;-)

Mam tak samo ze stanikami, ale nie z powodu dużych piersi - wiekszosc jest niewygodna. Kiedyś chodzilam tylko w stanikach Zary, ale wycofali sie z bielizny. Zostal mi tylko jeden znoszony stanik, którego szkoda mi wyrzucic. Z pozostalych nie jestem do konca zadwolona.

Mam tak samo ze stanikami, ale nie z powodu dużych piersi - wiekszosc jest niewygodna. Kiedyś chodzilam tylko w stanikach Zary, ale wycofali sie z bielizny. Zostal mi tylko jeden znoszony stanik, którego szkoda mi wyrzucic. Z pozostalych nie jestem do konca zadwolona.

Ja mam teraz e lub f, do tego mam nierówne piersi, mają też różny kształt:zawstydzona/y: Najlepiej mi w tryumfie, ale czasem kupię coś za 10 złotych w osiedlowym sklepiku i jest ok

W kwestii staników to ja się zgadzam - choć udało mi się kupić właściwe to takie absolutnie nie do uzycia też miewałam.
Ja po prostu uwielbiam sobie leżeć i klikać i w ten sposób kupować :-D Gorzej potem z ocvzekiwaniem na paczkę ale w sumie kupuję od lat i chyba 2-3 razy miałam nieprzyjemne sytuacje tylko.

Matko ile u nas sniegu jest....!!

Mam tryumf blisko domu i czesto mierze tam bielizne ale jeszcze nic nigdy nie kupilam, nie odpowiada mi. Ale nigdy jeszcze nie mierzylam intimissimi (czy jak to sie pisze) wybiore sie tam jak bede zminiala rzeczy w szafie - marze o takich duzych zakupach ciuchowych tylko dla mnie i nie w rozmiarze jaki prezentuje teraz ale w rozmiarze jaki mialam 10 lat temu :)

reklama
Do góry