Lariss
Fanka BB :)
Witajcie!! :*
Widzę, że tu szampańska imprezka ;-)hihi
A u mnie cicho w domku
Jedynie piesek pokazuje, że szczekać umie ;-)
Byliśmy na ostatnim w tym roku spacerku i S. wpadł na pomysł, żeby Wercie spuścić ze smyczy, tak do domu uciekała,że Wam mówię
My zaraz się ewakuujemy do cioci z innymi ciociami i mamą
W sumie, to nie bardzo mi się chce i najchętniej położyłabym się, ale pojedziemy 
Pumpkin to teraz już możesz swobodnie rodzić
Dzidzia będzie Noworoczna 
A my jeszcze czekamy!!
Myślałam,że będę o tej 0:00 i będę mogła napisać, ale niestety...
Tak więc Kochane życzę Wam szczęśliwego Nowego Roku!! Pomyślności, radości, spełnienia najskrytszych marzeń!!
Szczęśliwych i szybkich rozwiązań!!
Dużo zdrówka dla Was i Dzieci, dużo sił i wytrwałości!!
Dziękuję za to, że w tym 2009 przez długi okres mi towarzyszyłyście, za to, że zawsze mogłam na Was liczyć!!
Ten piękny czas mojego życia przyszło mi spędzić z Wami i na pewno to zapamiętam na zawsze!!
I mam nadzieję, że kontakt się nie urwie wraz z narodzinami naszych pociech!!
:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
Widzę, że tu szampańska imprezka ;-)hihi
A u mnie cicho w domku

Byliśmy na ostatnim w tym roku spacerku i S. wpadł na pomysł, żeby Wercie spuścić ze smyczy, tak do domu uciekała,że Wam mówię

My zaraz się ewakuujemy do cioci z innymi ciociami i mamą

Pumpkin to teraz już możesz swobodnie rodzić

A my jeszcze czekamy!!

Myślałam,że będę o tej 0:00 i będę mogła napisać, ale niestety...
Tak więc Kochane życzę Wam szczęśliwego Nowego Roku!! Pomyślności, radości, spełnienia najskrytszych marzeń!!
Szczęśliwych i szybkich rozwiązań!!
Dużo zdrówka dla Was i Dzieci, dużo sił i wytrwałości!!
Dziękuję za to, że w tym 2009 przez długi okres mi towarzyszyłyście, za to, że zawsze mogłam na Was liczyć!!
Ten piękny czas mojego życia przyszło mi spędzić z Wami i na pewno to zapamiętam na zawsze!!
I mam nadzieję, że kontakt się nie urwie wraz z narodzinami naszych pociech!!
:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*