nadineczka
Fanka BB :)
kciuki trzymam Beti
Mati i Tymek wsio naj chłopaki
Mati i Tymek wsio naj chłopaki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

to ona też tak robi podchodzi do małego i mówię od razu do niej że delikatnie a tak jak go wyściska to strachGosia, pomysly ma szalone ta Twoja cora. Moj tak mloda sciska, ze czasami sie zastanawiam, jak ona jest w stanie oddychac.![]()
tylko małemu czasem się to podoba tak samo czasem jak podbiega to strach bo raz się zderzyli głowami nie mocno bo ją przyhamowałam ręką ale jednak mały płakał ja sie boję i ich samych nie zostawiam choć nieraz śpi sam w pokoju to staram się by Emilka była wtedy ze mną bo wczoraj mu ręcznikiem głowe przykryła a zdążyła tylko wejść a ja poszłam za nią i mimo że tłumaczę że tak nie wolno ona chyba robi to specjalnie 
agagsmwiw: moja tez oparta o mnie sama sie podnosi i siada bez mojej pomocy - fajnie to wygląda, a my mamusie jakie dumne od razu, że dzieciaczki siadają hehe![]()

Sto lat kochanym soleniznatom
Wiw no moja by mogła usiąć bo zaczęła się turlać z pleców na brzuch , z brzucha na plecy. Poszłam do lodówki masło schować , dosłownie kilka sekund wracam a ta sie już z jednego końca łóżka na drugi przeturlała. Złapałam ją w ostatniej chwili także już koniec z chwilowym zostawaniem bez mamusi![]()
u nas przewroty tylko z pleców na brzuch a odwrotnie tylko do połowy.
Sto lat kochanym soleniznatom
Wiw no moja by mogła usiąć bo zaczęła się turlać z pleców na brzuch , z brzucha na plecy. Poszłam do lodówki masło schować , dosłownie kilka sekund wracam a ta sie już z jednego końca łóżka na drugi przeturlała. Złapałam ją w ostatniej chwili także już koniec z chwilowym zostawaniem bez mamusi![]()
Gratuluje turlania !
Ja wczoraj też się przestraszyłam - położyłam małą na samym środku łóżka (duże 220 na 220) i poszłam zebrać pranie z łazienki wracam a mała robi te ruchy a'la raczkowanie i już jej kilka centymetrów brakowała by dać nura głową w dół. Teraz się już bardzo pilnuje