reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

Michasi i Kostkowi najlepszego!!!!!

A tak w ogóle się witam!!!!

No a co do Misiowych ogródków - u nas Gosia w Poznaniu nie mogę znaleźć innych niż z owocami, nawet z małżem polazłam w te grządki bo się zastanawiałam czy ślepa jestem... Najwyżej zamówię przez neta bo co, ale na razie muszę się wstrzymać bo śluzowe bąki i nie wiem od czego... Kuknijcie na wątek o kupach.....

Współczuję marudzenia!!!!

Pasi fajnie, tak na randkę iść z mężem...eh....

Miłego wieczoru!!!

reklama
I ja przesyłam serdeczne życzonka i Kostkowi i Michasi!

Tak czytam o tym puree misiowego ogródka. Kurcze ... jeśli chcecie to okazjonalnie używać to ok - ale systematycznie nie polecam. Lepiej ugotować ryż i zmiksować i jest puree czy tam ziemniaczane. Ta torebka ma mało związków z naturą wg mnie. Mam też tę promocyjną saszetkę i czytałam, nawet cukier jest nie wiem po co. Nic strasznego - garść dodatków, witamin wszystko niby legal - ale .... jedzenie z torebki mnie przynajmniej się nie uśmiecha. Klara ciebie szczególnie przeczulam, C jest alergiczny.

Kurde... wiedziałam, że druga tura będzie (bo byłby ewentment) ale jakoś tak myślę, że mogło już być po.... byłby spokój.

A zajarzyłam o co chodzi z tym ogrodem misia. Bunia nie bardzo zresztą jak wszystko co ma konsystencję kaszy:)
Ja tam niekumata jakaś jestem. Przeca to tylko sondaż bo głosów to przecież jeszcze nie policzyli? Chyba że o czymś nie wiem?

co telewizja to inne wyniki sondażowe !!!! ja osobiście wolałabym żeby różnica była mniej niż 10 % między Bronkiem i Jarkiem bo jak Bronek będzie dużo do przodu to nasze społeczeństwo II turę odpuści i do piero bedziemy mieć deja vu:szok:
a głosy z Napieralskiego mogą w sporej części na Jarka przejść bo to ta część lewicy co z pisem sympatyzuje:baffled:
sorry że ja tak konkretnie jade.....

hej, cały dzionek nas dzisiaj nie było w domku, byliśmy u teściów na obiadku. Mati nadal domaga się ciągłej uwagi, to jest taki mały terrorysta bo jak jest dużo ludzi i każdy się nad nim nachyla i cos gada to jet uśmiech od ucha do ucha, a jeśli tylko na chwilę położę go na macie lub w leżaczku to po minucie ogarnai go wielka nuda i zaczyna się marudzenie :)
Ciekawe jak ja sobie poradze jak mój M znjdzie wreszcie pracę i zostanę sama w domu, choć nie ukrywam że już bym chciała żeby znalazł tą pracę :(

witam

A ja juz mam dzisiejszego dnia, bo @ przyszła ,ale ogólnie bardzo fajnie ten dzien spędzilismy.
Matko dzisiaj normalnie Z przeszła samą siebie, taaka maruda ze szok.:szok:
Agniecha83 mozemy sobie rękę podac , bo moja Z to samo jak połozę to beczy a jak wezmę na rece to usmiech jak banan:-D

agniecha już niedługo zobaczysz praca się znajdzie:D
mój Jaś cały dzień mleko i raz dziennie słoiczek, najczęściej owoce, czasem ziemnioki, marchewy dynie. i jak tak czytam co wy dajecie to się lękam czy ja dziecku za mało daję, tzn za mało urozmaiconą dietę?

enyłej
krzyżyk postawiony, wczoraj byl grill, piwko było, i było superaśnie, dziś zakupy dla rodziców:teściu i moj tata urodzinują jednego dnia, obiad u teściowej, a teraz byczę się u mamy nad morzem i czekam na Mariannę:D

reklama
Agniecha, Malwina C też ma takie wejścia, na rączkach dziwnie szybko banan, a na leżąco jakby największą na świecie tragedię przeżywał, choć dziś szok -bardzo bardzo grzeczny, dużo na leżąco, nawet w gościach....

Morka widzi mnie sie to drałowanie dla jednego krzyżyka:-D.... teksty masz nieziemskie...

Do góry