Żania7
mama kochanych urwisków
Ale mi się spodobał ten kalendarz chyba też zamówie
, mam nadzieje że prawa autorskie do pomysłu nie są chronione
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Mama bardzo chciała młynki do soli i pieprzu takie, żeby na stół można było bez wstydu postawić :-) i dorwałam w tym roku w tesco za 25 zł. Mężowi kupiłam Maszynke Fusion
w sumie dla śmiechu
bo jak dla mnie te wibracje mogą tylko przeszkadzać w goleniu. Brat i bratowa kupili "nowe" auto a ich corka (1,5 roku) juz raz im zrobiła niespodzianke i tapicerka do prania Więc dostana pokrowce :-)
. Dla świerzych rodziców wśród bliskich chciałam włożyć do srodka bąbki buciczki dziecięce, w tamtym roku takie widziałam, ale w tym jakoś nie ma :-(. Cena od 5,50 do 7 zł.
). Cena 15 zł :-)Myszko je też ale pocieszam się że to jeszcze miesiąc i pare dniJezu - a ja jeszcze nic dla nikogo nie mam (oprocz Jasia), no i zadnych pomyslow tez nie mam...![]()

Jezu - a ja jeszcze nic dla nikogo nie mam (oprocz Jasia), no i zadnych pomyslow tez nie mam...![]()
, poprosiłam o napisanie listów do Mikołaja, bo przez przeprowadzke nie mam też czasu na szukanie fajnych prezentów.:-(babcia lubi słuchać radia albo oglądać np"mode na ...", myślałam że może kupie jej ładna ciepłą chustke pod szyje bo babcia nie nosi szalika co myslicie?Żaniu , a co babcia lubi?
może jakąs muzyczke swingujaca z jej lat młodosci??

) i był strasznie ciekawy po co nam ich zdjecie razemna pamiątkęAletka my tez podczepimy sie pod kalendarze dzis zrobilismy sesje zdjeciowa z dziadkiem Wojtka (dodam ze pierwszy raz odwazył sie wziasc małego na rece-strasznie sztywno siedział oczywiscie dziadek) i był strasznie ciekawy po co nam ich zdjecie razem