fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
hana, wiesz co z niektórymi rzeczami się nie zgodzę. Ty się już wypaliłaś. Dziękuję za to, że będzie nowy moderator!! 

Nie mam zamiaru z Tobą dyskutować, bo Ty masz swoje racje, a ja swoje i jest to bez celowe. Jeśli uważasz, że nie doszłyśmy do żadnego porozumienia, to jest Twój problem. Pamiętaj jednak, że forum nie jest Twoim prywatnym folwarkiem. Ma służyć rozrywce, informacji oraz "pogaduchą". Komuś jak się nie podoba to niech nie zagląda w dany wątek. Tyle w tym temacie. Według mojej opini Bestyja jest odpowiednim moderatorem. Nie naskoczyła na mnie tak jak Ty, powiedziała, że warto spróbować coś robić i życzyła powodzenia. Jeśli wątek się nie przyjmie zawsze można go skasować.
Z wyrazami szacunku P.

Nie mam zamiaru z Tobą dyskutować, bo Ty masz swoje racje, a ja swoje i jest to bez celowe. Jeśli uważasz, że nie doszłyśmy do żadnego porozumienia, to jest Twój problem. Pamiętaj jednak, że forum nie jest Twoim prywatnym folwarkiem. Ma służyć rozrywce, informacji oraz "pogaduchą". Komuś jak się nie podoba to niech nie zagląda w dany wątek. Tyle w tym temacie. Według mojej opini Bestyja jest odpowiednim moderatorem. Nie naskoczyła na mnie tak jak Ty, powiedziała, że warto spróbować coś robić i życzyła powodzenia. Jeśli wątek się nie przyjmie zawsze można go skasować.
Z wyrazami szacunku P.
Ostatnia edycja:
jakby forum na tym polegalo---nigdy nie zadalas sobie trudu zeby tutaj kogos poznac--- bo taki lekki bezruch jest w zasadzie od miesiaca
zresztą, to nie miało by sensu gdyż Ty i tak wiesz lepiej
.
. Zajmuje się wychowywaniem swojego brzdąca i dorabiam jako copywriter. Więc raz praca jest a raz jej nie ma. Ogólnie przesiaduje na wątku mam będęcych w domu z dziećmi.