Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.K@m@, chyba większość z nas przez to przechodziłaDziewczyny na pomoc!
Moj syn gdy mam go ubrać na dwór, przebrać czy przewinąć dostaje głupawki. Odwraca sie dupskiem do góry, kładzie sie na bok, podrzucą pupą, ucieka, ściąga sobie czapke, szarpie za szalik, wychodzi z kombinezonu, ciągnie za koszulkę którą mu wkładam..... no horror mam z nim!!!! Powiedzcie mi, czy Wy tez tak miałyście/macie? Staram sie robić wszystko delikatnie aby nic go ani nie zadrapało ani nie zabolało, staram sie byc przy tym spokojna no ale po 30 minutach puszczają człowiekowi nerwy a on wyczuwa że jestem zła i zaczyna płakać. Dziś np. ubieranie w kombinezon, czapkę i szaliczek zajeło nam dokładnie godzinę, zaczeliśmy o 12.30 a skończyliśmy o 13.30
Nie pomaga piosenka, wierszyk, jakaś grająca zabawka, którą trzymam w zębach.... nic zupełnie nic. Zawsze w tych momentach interesuje go to co jest za nim lub obok niego. To jak walka z Kliczkiem!!!!!![]()
, nie pozostaje Ci nic innego jak być cierpliwą i znaleźć sposób na swojego "Kliczke" ;-).
. Powiedz kiedy będziesz miała jazdy żebyśmy z domu z dziewczynami nie wychodziły
.
.
. Nie zapomnij zdać nam relacji
.
Kilka dni temu wrócił do pracy i nie ma czasu na gry i inne pierdoły.
. Pierwsza pomoc nie jest taka zła ani trudna
;-).
.