Witam wszystkich,
proponuję nie brać pod uwagę opinii innych, najczęściej zasłyszanych od kogoś,
odczucia są bardzo różne, dla jednych żla opieka, dla innych niemiła pielęgniarka itp.
prawda jest taka, że personel traktuje każdą z nas rutynowo, ale jeśli my jesteśmy miłe i uśmiechamy się to traktują nas z sympatią.
ja rozdziłam już na Pomorzanach i miło wspominam pobyt w szpitalu, fachowa opieka i naprawdę miło ..
W Policach leżałam tydzień, bo miałam problemy z drugą ciążą - również miły personel - szczególnie pielęgniarki.
W Zdrojach jak wyżej
Ważne jest nasze nastawienie ...i optymzm oraz uśmiech ...
Pozdrawiam bardzo serdecznie i życzę samych pozytywnych wrażeń i przede wszystkim pomyślnego rozwiązania ...;-)
proponuję nie brać pod uwagę opinii innych, najczęściej zasłyszanych od kogoś,
odczucia są bardzo różne, dla jednych żla opieka, dla innych niemiła pielęgniarka itp.
prawda jest taka, że personel traktuje każdą z nas rutynowo, ale jeśli my jesteśmy miłe i uśmiechamy się to traktują nas z sympatią.
ja rozdziłam już na Pomorzanach i miło wspominam pobyt w szpitalu, fachowa opieka i naprawdę miło ..
W Policach leżałam tydzień, bo miałam problemy z drugą ciążą - również miły personel - szczególnie pielęgniarki.
W Zdrojach jak wyżej
Ważne jest nasze nastawienie ...i optymzm oraz uśmiech ...
Pozdrawiam bardzo serdecznie i życzę samych pozytywnych wrażeń i przede wszystkim pomyślnego rozwiązania ...;-)
(chciałam być blisko rodzinki) i pędziliśmy z mężem do Szczecina. Po za tragicznym stanem sanitarnym na Unii (2 toalety i 2 łazienki na całą patologię i połóg!!) szpital w porządku. Leżeliśmy tydzień przez żółtaczkę synka więc poznałam chyba cały personel. I to jest chyba jedyny szpital (a zaliczyłam ich kilka) gdzie ciężarówkom serwuje się 5 posiłków dziennie! No i cudowne małe przenośne KTG w czasie porodu z którym można chodzić i korzystać ze sprzętu np. sako. Ja na porodówce spędziłam 14 godzin i nie wyobrażam sobie bym miała cały ten czas leżeć monitorowana pod KTG. Drugie chyba też tam będę rodzić o ile będzie czynny oddział bo ciągle coś słyszę że remont w planach.
, mam pytanie-może wiecie gdzie w Szczecinie najtaniej można dostać szczepionkę przeciw pneumokokom Prenevar? Rozbieżności między aptekami są ogromne od 270 do 400zł. Interesowałaby mnie ta niższa cena............