reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szpitalne wiadomości!!!!!!Bez komentarzy.

Wiadomosc od Małgos83:
"Urodziłam dzis o 13.05, wazy 3000g i ma 55cm, 10pkt. Ja ledwo zyje.Byłam nacinana i boli pół pupy. Czekam na mojego E. bo zjechał z trasy.Dziekuje ze pytacie. Jestescie kochane."

reklama
właśnie miałam pisać do Małgoś...a tu niespodzianka:-D Czy któraś z was zechce się wymienić ze mną numerkami tel, bo zdaję się ,że jedyna Małgosia miała, a teraz to ona wsiąknie w obowiązki domowo-dzieciowe...

hej!! Dostałam eska od AsiaN ale go nie zacytuje bo stary usunął z przyzwyczajenia:
Bidulka jest przerażona bo Janek ma zapalenie płuc i jest na noworodkowym w poznaniu na antybiotykoterapii co najmniej do piątku , ją wypisali i nocuje u znajomych a całe dnie spędza z nim w szpitalu!! Na dodatek bardzo tęskni za Jackiem a on za nią zresztą równie mocno!! Jest rozbita na maxa!! Trzymajmy kciuki za ich zdrówko i szybki powrót Janka do domku!!!
-przepraszam za chaos w opisie ale mała wisi mi cały dzien przy cycku i nie mam czasu nawet pierdnąć!!

wiadomosc od Malgos 83 godz. 17.51
"Dziekuje, ledwo zyje . Pokarmu nie mam narazie . Maly jest taki slodki i jakie minki strzela ."

Napisałam do Toski,że Olgadom nam przekazała wieści, że Toska w szpitalu a sama pojechała rodzic bo miała skurcze.Spytałam o samopoczucie Tosi i napisałam,że BB trzyma kciuki za jej zdrówko.

Odp Tosi:
"
Dziękuję Skarbie tobie i każdej z osobna.
U mnie smutno, ale da się przeżyć! Garść leków dostałam więc zdrowieję :)
cmoki dla was....

też mam info od Tosi :)
"Dziękuje kochana! Ciśnienie mi spadło ale to po lekach... lekarz postraszył mnie zatruciem i cc...więc szybciutko zdrowieje... trzymam kciuki za Ciebie i za każdą z osobna! cMOKI!"

WIADOMOSC OD BETTI-godz.20.33
"hej kochana u nas jazdy z cycem nie chce ssać ja laktatorem pobudzam ale nic nie leci,mała ma lęki trzesie sie co chwile i płacze ma leki normalnie sie boi,ja chce do domu,a ty jak tam? "

Napisałam Beniamince ploty BB o tych, co urodziły i o Tosi.

"Dzięki za smska, proszę pogratuluj dziewczynom, które urodziły :-) Oby Tosia zdrowa była, ojj... moja infekcja nie przeszła bez echa, mała ma podwyższone Crp i dostaje od dziś antybiotyk, ale bardziej zapobiegawczo, bo tak to jest Ok-jest b.grzeczna, ładnie ssie, mało płacze-rozgląda się i podziwia świat i jest do zacałowania :-) (...) Mój P oszalał na jej punkcie.Pozdrawiam cieplutko Was wszystkie"

Napisałam do Tośki żeby się nie smuciła i że trzymamy za nią kciuki a ona mi odpisała :

" KOCHANA DZIĘKUJĘ! CZEKAM NIESTETY NA CC... OPISZE POTEM BO JESTEM STRASZNIE ZASKOCZONA.. CAŁUJĘ WAS WSZYSTKIE I KAŻDĄ Z OSOBNA.. BOJĘ SIĘ! "

odpisałam że wszystko będzie dobrze i że nawet się nie obejrzy a będzie już po... noi że trzymamy kciuki i niech da znac jak tylko będzie mogła.
Zatem zacisakmy dziewczynki kciukaski za naszą Tosieńkę kochaną!!!

reklama
wiadomośc od korby godzina;16,15

To jest sms od Tosi jakbyś mogła dac znać dziewczyną na bb bo pewnie sie martwią a mnie teraz nie ma w domu.
"Jestem po cc..moje kochanie waży 3400 i ma 54cm..juz pocycałam i musze sie przespac chwilke...cmoki"

Do góry