reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Powiem Ci tak ja na początku mieszkałam 2.5 roku z teściową też mieliśmy całą górę dla siebie i nawet osobne wejście... i jadłam z nią wigilię tylko raz! Później robiliśmy sami i nawet jak później wprowadziliśmy się od nich to nadal wigilię robimy sami. A Ewa możesz też powiedzieć że zawsze necie razem więc teraz idziecie do Twojej rodziny...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie chcę tam iść ostatnio zamkła mi drzwi przed nosem i kazała iść... Rzuca jadem cały rok a teraz udaje anioła jej fałszywość nie zna granic. Nie umiem tak, mój M też nie chce isc. W Wielkanoc jedli sami i coraz bardziej upieram się w twierdzeniu że teraz też będą sami.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Twoja mama chce dobrze[emoji5] ale jak razem nie chcecie iść do teściowej to nie idźcie... może w końcu zmądrzeje... nie zmuszajcie się...

Twoja mama chce dobrze[emoji5] ale jak razem nie chcecie iść do teściowej to nie idźcie... może w końcu zmądrzeje... nie zmuszajcie się...

Mieszkam tu 11 lat imię zmądrzała ,więc jak to mój M mówi nie martw się będzie tylko gorzej... Już przestałam się łudzić.

Ja z moja teściowa w zyciu choćby mi mieli zapłacić nie chciałabym mieszkać i tak jak twoja rzuca jadem do wszystkich... Nie tylko ja w tej rodzinie tak sądzę nawet mój M powiedział że jeżeli kiedykolwiek mialobybyc tak ze musielibyśmy zamieszkać u jednej z mam to wolałby u mojej [emoji3]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj kochana święta mają być radosne i niech żadna teściowa Ci ich nie zepsuje!! A wiem to z doświadczenia!!! Myślcie o sobie kochana[emoji5]

Ja z moja teściowa w zyciu choćby mi mieli zapłacić nie chciałabym mieszkać i tak jak twoja rzuca jadem do wszystkich... Nie tylko ja w tej rodzinie tak sądzę nawet mój M powiedział że jeżeli kiedykolwiek mialobybyc tak ze musielibyśmy zamieszkać u jednej z mam to wolałby u mojej [emoji3]

Ja nie rozumiem jak można tak uwielbiać wchodzić w czyjeś życie z butami. Ja wiem że mój M to jedynak ale do jasnej ciasnej to dorosły facet ma 35 lat i umie decydować za siebie. Czas odciąć pępowinę.

reklama

Andzia tak jak wyżej napisałam ja mieszkałam z moja 2.5 roku i to był koszmar... A teraz mieszkam 100 km od niej[emoji41][emoji41][emoji41]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry