xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Dziewczyny ciekawa jestem jak to faktycznie bedzie z tymi porodami i ile urodzi wczesniej a ktore przenosza ;-)napewno nie zabraknie niespodzianek
oby tylko wszystkie listopadowe dzieciaczki byly zdrowe ;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki
Dziewczyny ja pierwsze dziecko nosze i nie wiem czy mam skurcze.
LekarZ mnie dziś pytał czy mam, a ja oczyyyyyyyyyy i ze nie wiem-ze chyba nie.
Czuje czasem mocny ucisk na pęcherz, albo pobolewa mnie brzuch, ale skąd ja mam wiedzieć jak to jest mieć skurcz przepowiadający ????? ....![]()
Minie 15 to będziemy siedzieć jak na szpilkach:-)
no ja podobnie :-) i niech skońćzę ten 37 tc to wreszcie sobie odbiję ten zakaz seksu przez całą ciąże :-)och, jak przyjdzie 23 października , to ja nie będę siedzieć, będę biegać po schodach i wokół szpitala![]()
Dzięki
Dziewczyny ja pierwsze dziecko nosze i nie wiem czy mam skurcze.
LekarZ mnie dziś pytał czy mam, a ja oczyyyyyyyyyy i ze nie wiem-ze chyba nie.
Czuje czasem mocny ucisk na pęcherz, albo pobolewa mnie brzuch, ale skąd ja mam wiedzieć jak to jest mieć skurcz przepowiadający ????? ....![]()
jak tak dalej pojdzie to 3/4 dzieciaczkow bedzie pazdziernikowych :-) hehe