reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

terminy i wyniki badań/USG

Dziewczyny gratuluje!!!!

Dziubasek jak u mnie okaze sie ze chlopczyk to moge pozegnac sie z polowa rzeczy. Mam tyle slicznych bluzeczek sukieneczek itp od znajomej po coreczce ze szkoda gadac. A tych bucikow trampeczkow sandaleczkow na lato.... bede musiec zostawic na nastepna ciaze :-)

reklama
Dziewczyny gratuluje córeczek :-)
Ka...M mi też ciągle mówili, że będzie chłopak, nawet moja gin. Ale wyszła dziewucha :-D

No i oczywiście gratulacje dla szczęśliwych mamuś syneczków:-) Ale różowe ciuszki i sukieneczki mogą poczekać na drugiego bobasa ;-)

dziubasek08
Przepis na dziewczynkę:
seks tylko do 12 dnia cyklu, potem nic. To zwiększa szanse na córcię, bo plemniczki żeńskie są wolniejsze i żyją dłużej od szybkich chłopaków, dziewczynki maja większe szanse na doczekanie dojrzałego jajeczka, bo raptem 3 dni (72godz.) pozostaje do owulacji, a chłopaki w tym czasie mogą już nie żyć.
Moja koleżanka z pracy tak doczekała się córci, teraz druga w ten sam sposób pracuje nad dzieckiem.

U nas ten przepis sie nie sprawdził, bo seksik byl w Walentynki(sobota) a dni plodne mialam dopiero w nastepnym tygodniu (sluz itp) a wyszedl niby chłopczyk;-) ale to moze jeden sprytny plemniczek przetrwal akurat;-)

to tak jak u nas, w walentynki :-D ale ja mam owulację zawsze 15-16 dnia cyklu, no i u nas też niby chłopczyk, ale potwierdzi się to na usg 3D.:tak:

a ja juz nie wiem kiedy zaszlam dokladnie. Wedlug kalkulatora w internecie wychodzi okolo 7 marca. Ale jakos mi sie ta data nie podoba hehehe. Ja wogole myslalam ze moja dzidzia tez walentynkowa byla ale cos mi sie pomieszalo w glowce hehe. Chociaz wszystko mozliwe. Gdyby nie @ to uwierzylabym ze to walentynkowy maluszek. No nic, zobaczymy ktory to tydzien jeszcze raz na USG :-) Wsumie to ucieszylabym sie bardzo gdyby byla starsza :-)

ja mam problem z dokładnym ustaleniem.... bo tak od walentynek to właściwie to mogłam zajść w ciąże tak średnio 3 razy dziennie, pomijając 21, 22 i 23 luty- bo wtedy byłam we wrocławiu ;-)

reklama
dziubasek08
Przepis na dziewczynkę:
seks tylko do 12 dnia cyklu, potem nic. To zwiększa szanse na córcię, bo plemniczki żeńskie są wolniejsze i żyją dłużej od szybkich chłopaków, dziewczynki maja większe szanse na doczekanie dojrzałego jajeczka, bo raptem 3 dni (72godz.) pozostaje do owulacji, a chłopaki w tym czasie mogą już nie żyć.
Moja koleżanka z pracy tak doczekała się córci, teraz druga w ten sam sposób pracuje nad dzieckiem.

u mnie sie tez ta teoria nie sprawdzila:-)

Do góry