reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

terminy i wyniki badań/USG

Witam was!
Dzisiaj miałam robione usg i wyyszło dobrze dzidziuś zdrowy i ruchliwy chociaż płci nie chce zdradzić, chowa się... ale wyszło mi łożysko brzeżnie przodujące i się trochę martwię. czy któraś z was ma takie?

Camelia, najważniejsze, że dzidzuś zdrowy - skoro nie chce pokazać płci, znaczy, ze chce was zaskoczyć ;-) A co do łożyska to pilnuj się, nie przemęczaj i kontroluj sytuację - chyba powinnaś leżeć. Staraj się nie denerwowac na zapas bo to jest najgorsze w ciąży. 3mamy kciuki !!!:-)

Dziewczyny dziś w końcu mam połówkowe :-)! O 16 i już doczekać się nie mogę!!! Chociaż stres wielki!!! Trzymajcie proszę kciuki :rolleyes2:!

Oj, jak ci zazdroszę - ja czekam do środy i też nie moge się doczekać. Wszystko będzie ok - oczywiście, że wszystkie trzymamy kciuki!!! Napisz co i jak zaraz po powrocie :-)

reklama
też taki mały psikus....i będzie CHŁOPCZYK!!!!
siurka (hihi) widać jak na dłoni :))) nie ma mowy o pomyłce :)
Tatuś dumny :) a ja różowe śpiochy schowałam na dno szuflady :))))
Ale jestem szczęśliwa :)

Gratuluje synka! Jak juz widac siuraczka to pewniak-przeciez nie odpadnie!!!

Hej! Nie mam niestety z dzisiejszego badania usg fotki, bo sprzęt mój ginekolog w przychodni ma stary, ale najprawdopodobniej będę mieć synka;-) Lekarz na 100% nie jest pewny, ale wydaje mu się, że raczej chłopczyk. Z reszta ja sama widziałam jajka:tak: ale on mówi, że czasem u dziewczynek jest takie ułożenie, że wargi sromowe wydaja się duże i można je pomylić z klejnotami. 13 Lipca mam 3D, więc się okaże kto to;-):-)
Bądź co bądź, najważniejsze, że dzidzia zdrowa. Maleństwo wierciło się tak bardzo, że nie mógł zmierzyć kości udowej.:-)
Najwazniejsze, ze dziecko zdrowe i tego gratulujemy, a czy chlopiec-za kilka dni pogratulujemy:-)

Gratuluję wyników usg i czekam na newsy po badaniu od dziubasek08.

Witam was!
Dzisiaj miałam robione usg i wyyszło dobrze dzidziuś zdrowy i ruchliwy chociaż płci nie chce zdradzić, chowa się... ale wyszło mi łożysko brzeżnie przodujące i się trochę martwię. czy któraś z was ma takie?
Dobrze, ze malenstwo zdrowe, a reszta sie ulozy:tak::-D

Dziewczyny dziś w końcu mam połówkowe :-)! O 16 i już doczekać się nie mogę!!! Chociaż stres wielki!!! Trzymajcie proszę kciuki :rolleyes2:!
Czekamy na wieci i trzymamy kciuki!!!

Kobietki, zauwazylyscie, ze robi sie wysyp siuraczkow;-):-D:-D:-D???
Bedzie rowno w listopadzie babeczek i facecikow:-)

jej!!! serdeczne gratulacje !!!! nie bylo mnie raptem 4 dni a tu tyle wiadomosci :))) Tylko pozazdroscic wiedzy :) ja czekam na wizyte do piatku i moze sie uda :) trzymajcie kciuki :)

jejku ja też juz wytrzymac nie moge oby do czwartku w końcu i ja sie dowiem kogo tam w brzuszku nosze. Mam nadzieje że sie ujawni:-)

a tym listopadówkom które juz po połówkowym gratuluje z całego serduszka dobrych wyników

camelia nie martw sie jak lekarze mówią ze sie łożysko podniesie z czasem to napewno tak będzie, mojej siostrze sie podniosło i jest ok. Tylko sie nie przemeczaj i nie dzwigaj( aha i miała zakaz sexu:zawstydzona/y:)

A moja ginka mówiła że nierzadko zdarza się , ze pępowina tak się układa, że wygląda jak siuraczek :-):tak:... Więc może jednak trochę w listopadzie poodpada tych penisków :-D
Moze i tak, choc u mojego synka widac bylo i jajeczka i siuraczka 4mm-na pepowine stanowczo za malo:tak:. Ale gdyby sie okazalo przy porodzie ze jest coreczka to balabym bardzo szczesliwa z takiej pomylki-jesli nie padlabym z wrazenia:szok::-D:-D:-D

to zaczęłam się zastanawiać czy i moja "córvia" nie będzie miała siuraczka....:-D
moja gin powiedziała że na 70% dziweczynka ale dodała że jest między nóżkami pępowinka.... allbo udało jej się zobaczyć cipuszkę albo po prostu strzelała i będziemy mieć niespodziankę.....:-p
zobaczę 31.07 bo tu mam 3d ... wszystko się okaże....:tak:

reklama
Do góry