reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

terminy i wyniki badań/USG

jeszcze jutro, pojutrze i nastepny dzien to wizyta :D
Kam ale ty i tak chyba czesciej do gin chodzisz? ja do mojej na razie raz w miesiacu :( wiec juz usycham za widokiem bobaska :))))

achh ja to mialam dopiero 1 USG w 13tyg wiec troche sie naczekalam na polowkowe. Niestety ostatnie w Anglii, ale czeka mnie jeszcze USG 3D w Polsce :-D:-D:-D

Gratuluję dzieciaczków zdrowiutkich :-D

Widzę, że dużo z nas ma usg na piątek 11 lipca. Ja też :cool2: I o niczym innym wprost nie myślę, tylko o tym usg. Nawet mam sny na ten temat.....:sorry2: Teraz już mi raczej nikt nie powie, że dziecko za małe, bo będzie równo 21tyg :tak:

Martus piatek jest 10lipca wiec sie nie pomyl hehe :-):-) Ja mam codziennie sny o USG, ciazy i juz nowonarodzonym maluszku. Heh zawsze jest dziewczynka. Zobaczymy czy sie spelni :-):-):-)

reklama
cieszę się że wszystko u Was dobrze na badaniach:tak:

ja teraz czekam na kontrolę na 16 lipca

najlepsze jest to że mój mąż twierdzi że tej naszej córeczce jeszcze jajeczka wyskoczą :-Di będzie facet:-D

cieszę się że wszystko u Was dobrze na badaniach:tak:

ja teraz czekam na kontrolę na 16 lipca

najlepsze jest to że mój mąż twierdzi że tej naszej córeczce jeszcze jajeczka wyskoczą :-Di będzie facet:-D
No ja na razie nie pozbywam się chłopięcych rzeczy bo też nie do końca jestem przekonana, czy jednak córuni coś nie wyrośnie.........:wink:

Podobno sny się sprawdzają na odwrót: może będziesz mieć synka :-D

hehehe wszystko mozliwe :-) Mi sie zreguly sny sprawdzaja. Wogole jak sobie cos wymarze to zreguly sie spelnia. Tak juz bylo z moim K. Chcialam zeby zostal moim mezem jakies 7 lat temu i jeszcze tylko 10 dni i sie spelni. Chcialam szybko skonczyc szkole i otowrzyc wlasny salon i mam heh no i chcialam zajsc w ciaze szybciutko i tez sie udalo. Moze to zbieg okolicznosci ale ja tam sobie w to wierze hehe
Kalendarz chinski tez pokazuje dziewuszke. Zobaczymy a jak bedzie chlopczyk to bedzie synus mamusi :-):-):-)

No to szczęściara z Ciebie! W takim razie życzę córeczki :-) Mi się sprawdziło z tego chińskiego kalendarza :tak:

gratulacje dla wszystkich mamusiek po wizycie u gina. Ja miałam iść jutro ale mam przyjść dopiero w piątek. Nie byłam już miesiąc u gina i nie mogę się doczekać :)) dzisiaj umówiłam się na usg 3d w Krakowie na 1 sierpnia, to będzie 24 tydzień więc będzie wszystko dokładnie widać. Jestem ciekawa czy w piątek już się dowiem jaka płeć dzidzi :)) na razie wszystko co kupuje to zielone , żółte i białe żeby nie było problemu :))

Martus piatek jest 10lipca wiec sie nie pomyl hehe :-):-) Ja mam codziennie sny o USG, ciazy i juz nowonarodzonym maluszku. Heh zawsze jest dziewczynka. Zobaczymy czy sie spelni :-):-):-)
Ano już mi się myli, 10 - usg, 11 - wraca mój przyjaciel z Norwegii :-)
A żebyś się nie zdziwiła jak się sny sprawdzą, może to jakaś przepowiednia :cool2:

Dajcie linka do tego chinskiego kalendarza!

Dziewczynki super,ze u lekarzy wszystko ok ,gratulujemy kolejnych chlopczykow i dziewczynek :)
A mnie wczoraj wzielo na bigos zrobilam i wyszedl swietny..mniam,dzis tez bedzie bo zostalo sporo :p

reklama
Do góry