Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W takim razie jeszcze raz gratulacje z coreczkija mialam skan w anglii w zeszly poniedzialek dzidzia rozwija sie tak super ze teraz do konca ciazy tylko z polozna bede sie widziec wszystko ma w normie no i potrwierdzilo sie ze dziewczynka :-) wczesniej stwierdzil to lekarz w polsce a po paru dniach stwierdzila to angielska p. doktor mala kopie jak szalona tylko teraz sie martwie bo sie przeziebilam boje sie ze to jej zaszkodzi jak kaszle lub kicham:-(

Nastepna krolewna na watku:-) Super!!ja dzis po badaniu, wszystko wskazuje na dziewczynke
za 1,5 tyg robimy 3d wiec bede pewniejsza
ale juz sie ciesze
pzdr
I kolejny synus-gratulacje!!!Jesteśmy po połówkowym :-). Będziemy mieli Kubusia. Jest zdrowy i waży 415g
. Jestem taaaaaaaka szczęśliwa
Za wszystkie kciuki dziękuję
![]()
jeszcze jutro, pojutrze i nastepny dzien to wizytaKatarzyna ja tez musze czekac do piatku... zniose jajko normalnie hehe![]()
Mamulica i Lotka81 gratuluje synka i córeczki.
Weri kuruj się, a dzidzi nic nie będzie.
Ja dziś po wizycie i drugi gin też potwierdził, że dziewczynka. Waży już 503gi wszystko w porządku, tylko mnie się grzyb przyplątał, muszę go szybko zwalczy
![]()