reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

terminy i wyniki badań/USG

ja dzis po badaniu, wszystko wskazuje na dziewczynke :D
za 1,5 tyg robimy 3d wiec bede pewniejsza:)
ale juz sie ciesze :)
pzdr

reklama
ja mialam skan w anglii w zeszly poniedzialek dzidzia rozwija sie tak super ze teraz do konca ciazy tylko z polozna bede sie widziec wszystko ma w normie no i potrwierdzilo sie ze dziewczynka :-) wczesniej stwierdzil to lekarz w polsce a po paru dniach stwierdzila to angielska p. doktor mala kopie jak szalona tylko teraz sie martwie bo sie przeziebilam boje sie ze to jej zaszkodzi jak kaszle lub kicham:-(

ja mialam skan w anglii w zeszly poniedzialek dzidzia rozwija sie tak super ze teraz do konca ciazy tylko z polozna bede sie widziec wszystko ma w normie no i potrwierdzilo sie ze dziewczynka :-) wczesniej stwierdzil to lekarz w polsce a po paru dniach stwierdzila to angielska p. doktor mala kopie jak szalona tylko teraz sie martwie bo sie przeziebilam boje sie ze to jej zaszkodzi jak kaszle lub kicham:-(
W takim razie jeszcze raz gratulacje z coreczki:-D
A kichanie i kaszel nie zaszkodzi:tak:

ja dzis po badaniu, wszystko wskazuje na dziewczynke :D
za 1,5 tyg robimy 3d wiec bede pewniejsza:)
ale juz sie ciesze :)
pzdr
Nastepna krolewna na watku:-) Super!!

Jesteśmy po połówkowym :-). Będziemy mieli Kubusia:-D. Jest zdrowy i waży 415g :-D:-D. Jestem taaaaaaaka szczęśliwa:-D Za wszystkie kciuki dziękuję:-D
I kolejny synus-gratulacje!!!

Mamulica i Lotka81 gratuluje synka i córeczki.

Weri kuruj się, a dzidzi nic nie będzie.

Ja dziś po wizycie i drugi gin też potwierdził, że dziewczynka. Waży już 503g:szok: i wszystko w porządku, tylko mnie się grzyb przyplątał, muszę go szybko zwalczy:wściekła/y::zawstydzona/y:

Laparda lekarz będzie pytał o tydzień wg OM. Zawsze według tego wszystko liczą. Ja byłam na 3D w 20 tyg i wszystko było pięknie widac choc gin wspomniał że lepiej by było w 22-23tyg.

Mamulica i Lotka81 gratuluje synka i córeczki.

Weri kuruj się, a dzidzi nic nie będzie.

Ja dziś po wizycie i drugi gin też potwierdził, że dziewczynka. Waży już 503g:szok: i wszystko w porządku, tylko mnie się grzyb przyplątał, muszę go szybko zwalczy:wściekła/y::zawstydzona/y:

Przylaczam sie do Madzi :)))

Nie sadzilam ze maluchy juz sa takie duze. Dziewczyny kurujcie sie :* ja wczoraj u dentysty bylam i dzisiaj powtorka z rozrywki ale zyje ;-)
Co do kichania jako alergiczka tez sie go balam no ale niestety mus to mus :( licze ze natura z byle kichnieciem sobie da rade :)):-)

reklama
Gratuluję dzieciaczków zdrowiutkich :-D

Widzę, że dużo z nas ma usg na piątek 11 lipca. Ja też :cool2: I o niczym innym wprost nie myślę, tylko o tym usg. Nawet mam sny na ten temat.....:sorry2: Teraz już mi raczej nikt nie powie, że dziecko za małe, bo będzie równo 21tyg :tak:

Do góry