reklama

weri
Fanka BB :)
ja mialam skan w anglii w zeszly poniedzialek dzidzia rozwija sie tak super ze teraz do konca ciazy tylko z polozna bede sie widziec wszystko ma w normie no i potrwierdzilo sie ze dziewczynka :-)  wczesniej stwierdzil to lekarz w polsce a po paru dniach stwierdzila to angielska p. doktor mala kopie jak szalona tylko teraz sie martwie bo sie przeziebilam boje sie ze to jej zaszkodzi jak kaszle lub kicham:-(

R 

rouż
Gość
W takim razie jeszcze raz gratulacje z coreczkija mialam skan w anglii w zeszly poniedzialek dzidzia rozwija sie tak super ze teraz do konca ciazy tylko z polozna bede sie widziec wszystko ma w normie no i potrwierdzilo sie ze dziewczynka :-) wczesniej stwierdzil to lekarz w polsce a po paru dniach stwierdzila to angielska p. doktor mala kopie jak szalona tylko teraz sie martwie bo sie przeziebilam boje sie ze to jej zaszkodzi jak kaszle lub kicham:-(

A kichanie i kaszel nie zaszkodzi

Nastepna krolewna na watku:-) Super!!ja dzis po badaniu, wszystko wskazuje na dziewczynke
za 1,5 tyg robimy 3d wiec bede pewniejsza
ale juz sie ciesze
pzdr
I kolejny synus-gratulacje!!!Jesteśmy po połówkowym :-). Będziemy mieli Kubusia. Jest zdrowy i waży 415g
. Jestem taaaaaaaka szczęśliwa
Za wszystkie kciuki dziękuję

Madzia_pl
Mamulica i Lotka81 gratuluje synka i córeczki. 
Weri kuruj się, a dzidzi nic nie będzie.
Ja dziś po wizycie i drugi gin też potwierdził, że dziewczynka. Waży już 503g i wszystko w porządku, tylko mnie się grzyb przyplątał, muszę go szybko zwalczy
 i wszystko w porządku, tylko mnie się grzyb przyplątał, muszę go szybko zwalczy

Ja dziś po wizycie i drugi gin też potwierdził, że dziewczynka. Waży już 503g

xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Dziewczyny gratuluje coreczek i syneczkow :-):-):-):-)

laparada
ja dzisiaj mam usg  )
)

tylko czy 20 tydzień wg usg to nie za wcześnie??

e- tam... najwyżej pójdę jeszcze za tydzień

tylko czy 20 tydzień wg usg to nie za wcześnie??
e- tam... najwyżej pójdę jeszcze za tydzień

katarzyna1983
jeszcze jutro, pojutrze i nastepny dzien to wizytaKatarzyna ja tez musze czekac do piatku... zniose jajko normalnie hehe
Kam ale ty i tak chyba czesciej do gin chodzisz? ja do mojej na razie raz w miesiacu
katarzyna1983
Mamulica i Lotka81 gratuluje synka i córeczki.
Ja dziś po wizycie i drugi gin też potwierdził, że dziewczynka. Waży już 503gi wszystko w porządku, tylko mnie się grzyb przyplątał, muszę go szybko zwalczy

Przylaczam sie do Madzi
Nie sadzilam ze maluchy juz sa takie duze. Dziewczyny kurujcie sie :* ja wczoraj u dentysty bylam i dzisiaj powtorka z rozrywki ale zyje ;-)
Co do kichania jako alergiczka tez sie go balam no ale niestety mus to mus
reklama

Gratuluję dzieciaczków zdrowiutkich 
Widzę, że dużo z nas ma usg na piątek 11 lipca. Ja też I o niczym innym wprost nie myślę, tylko o tym usg. Nawet mam sny na ten temat.....
 I o niczym innym wprost nie myślę, tylko o tym usg. Nawet mam sny na ten temat..... Teraz już mi raczej nikt nie powie, że dziecko za małe, bo będzie równo 21tyg
 Teraz już mi raczej nikt nie powie, że dziecko za małe, bo będzie równo 21tyg 

Widzę, że dużo z nas ma usg na piątek 11 lipca. Ja też
 I o niczym innym wprost nie myślę, tylko o tym usg. Nawet mam sny na ten temat.....
 I o niczym innym wprost nie myślę, tylko o tym usg. Nawet mam sny na ten temat..... Teraz już mi raczej nikt nie powie, że dziecko za małe, bo będzie równo 21tyg
 Teraz już mi raczej nikt nie powie, że dziecko za małe, bo będzie równo 21tyg