R
rouż
Gość
To tak jak ja:-), tylko ja mam na 15taja dzisiaj mam ostatnie planowane usg... chyba nie wytrzymam do tej 16-stej ;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tak jak ja:-), tylko ja mam na 15taja dzisiaj mam ostatnie planowane usg... chyba nie wytrzymam do tej 16-stej ;-)
i czy lekarze mowili Wam ze jak sie przez 2godz nie czuje ruchow to trzeba jechac do szpityala aby sprawdzic czy wszystko ok??
aha i ostatnie pytanko czy nie uwazacie ze 2kg jakie ma moj synek to nie za malo jak na ten etap ciazy(33tc skonczone)??
...lekarze mowili Wam ze jak sie przez 2godz nie czuje ruchow to trzeba jechac do szpityala aby sprawdzic czy wszystko ok??
...
aha i ostatnie pytanko czy nie uwazacie ze 2kg jakie ma moj synek to nie za malo jak na ten etap ciazy(33tc skonczone)??
mi lekarz ostatnio mówił że powinno być 10 ruchów na dzień....Pierwsze słyszę a propos tego ruszania (bądź nie) w ciągu dwóch godzin... coś obiło mi się o uszy że liczy się w ciągu doby... nie pamietam teraz ile powinno być..
a widzę że jesteś już w 34tc....ja jutro jade na USG 3D to zrobimy sobie przy okazji tego serduszka kontrolę
a widzę że jesteś już w 34tc....
miałabym prośbę.... napisałabyś juto czy na 3d widać dzidzię
bo dziewczyny mówiły że raczej nie będzie widać.... a ja chciałam na 3d iść![]()
a to przepraszam....Kochana jutro 35 zaczynam:-)
Napisze napewno, ostatnio jak bylam widziałam kobitke co była w 38 tygodniu i miala sliczne zdjęcie buźki dzidziusia w ręku, wiec to pewnie od ułozenia zalezy![]()