ja-zolza
Fanka BB :)
Wiecie co, ja bym się bała taksówką jechać do porodu. A jak Ci wody odejdą i tapicerkę zmoczysz?))
To taksówkarz powinien się bać, nie Ty! ;-)
:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiecie co, ja bym się bała taksówką jechać do porodu. A jak Ci wody odejdą i tapicerkę zmoczysz?))
:-)Najbardziej mnie tylko martwi fakt, że z parkowaniem pod szpitalem jest tak sobie :-(

Justynka, a wygodnie Ci będzie w piżamach? Chodzi mi o czynności higieniczne, częste zmienianie podkładów itp.

Znając mnie wielce prawdopodobneto podjedziesz na podjazd dla karetek i dasz im kluczyki,żeby ci przeparkowali![]()
A że do szpitala jesetm w stanie dojechać w ciągu 5 - 7 min. to zniosę sobię zawczasu jeden podkład albo pieluszkę z ceratką coby na siedzenie - skórzano - welurowe - położyć i myślę, że starczy. No i zanabędę pieluchomajtki na trasę dom - szpital, aby nie przyjechać z mokrą plamą na tyłku