• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Torba do szpitala - co do niej spakować?

reklama
przyznaje ze nie czytam w stecz wszystkiego... wiec spytam (moze sie powtorze- sorki) Kiedy zamierzacie zaczac pakowac te torbe :confused: Zastanawiam sie czy juz powoli nie zaczac wkladac rzeczy tj pizamki, , wkladek, wyjsciowki dla mlodej (ciochow)....

:szok: Ja przyjęłam taką strategię - do ogromnego pudła po paczce z Belli zaczynam wkładać rzeczy potrzebne mi do szpitala - na razie jeszcze dużo tego nie ma, ale po trochu przybywa :-p

pytam z ciekawosci ...
w poprzedniej ciazy bylam na podtrzymaniu na przelomie 7-8 mies wlasnie i nie mialam torby spakowanej i panikowalam ze do rozwiazania bede lezec w szpitalu a torby nie mialam :sorry2:

reklama
traschka właśnie takie podejście jak twoje skłoniło mnie do nieopłacania położnej. Płacę składki i chciałabym aby to dzięki nim mieć zapewnioną opiekę.
traschka, zołza jeśli będziecie rodzić z mężami to zobaczycie- będzie dobrze :-)
Mój A. nie chce być przy porodzie i ja to szanuje. Nie chcę by robił coś na siłę. Ja się tylko śmieje, że w razie czego to odbierze poród w domu, bo z racji wykonywanego zawodu już 3 razy miał taką przyjemność :-D

Co do obuwia zmiennego to ja biorę klapki pod prysznic i drugie do chodzenia po oddziale takie przewiewne kapcie skórzane od górali. Nie bierzcie ciepłych kapci! aha a na porodówkę to radzę ubrać te klapki pod prysznic.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry