• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Torba do szpitala - co do niej spakować?

ja biorę po prostu jedną paczkę tych podkładów na łózko, tam jest ich 5. Jakby co to M. przeszedł szkolenie i wie co jest czym i gdzie to znaleźć:)

reklama
macie jakies uwagi na temat tych podkladow na łóżko??, czy kupiłyście pierwsze lepsze... jakis rozmiar... materiał z ktorego sa zrobione, czy to tylko ceratka taka??

ja mam takie zwykłe chyba... pod spodem jest ceratka a na wierzchu wygląda jak podpaska.. a rozmiar nie wiem... ale duuuuże kwadratowe, z 0.5metra na jednym boku jest

Dobra, dosyć gadania o pakowaniu torby - czas to zrobić. Obawiam się tylko, że się nie zmieszczę do mojej "torby weekendówki" i będę musiała wziąć "wczasówkę" taką dużą i jak ja będę z takim tobołem wyglądać...:D A może wezmę dwie mniejsze... ech... nie wiem sama... IDĘ!

Dziewczyny! Jestem spakowana:))))

W jednej torbie mam rzeczy dla siebie a w drugiej dla Szymka. Obie pękają w szwach! Same pieluszki i podkłady połogowe to połowa mojej torby! Rzeczy przydatne do samego porodu (koszulki, szlafrok, ręcznik, klapki, woda) mam na wierzchu, żeby były pod ręką:) Wszystkie dokumenty i badania będę miała w podręcznej torebeczce.

Przyznam, że miałam mały problem jakie ciuszki wybrać... Koleżanka mi niby w poniedziałek ułożyła zestawy, ale mnie się jakoś za mało wydawało więc dopakowałam jeszcze 2 na zapas - wolę mieć niż żeby Michał mi dowoził w popłochu:)

Brakuje jeszcze kilku drobiazgów w kosmetyczce, ale generalnie - jestem gotowa! Ufff

reklama
SIlva super! A jakie masz te zestawy ubrankowe? Bo ja się zastanawiałam co zabrać i nie wiem czy dobrze spakowałam. Taki przykładowy zestaw to co np?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry