Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny! Jestem spakowana)))
W jednej torbie mam rzeczy dla siebie a w drugiej dla Szymka. Obie pękają w szwach! Same pieluszki i podkłady połogowe to połowa mojej torby! Rzeczy przydatne do samego porodu (koszulki, szlafrok, ręcznik, klapki, woda) mam na wierzchu, żeby były pod rękąWszystkie dokumenty i badania będę miała w podręcznej torebeczce.
Brakuje jeszcze kilku drobiazgów w kosmetyczce, ale generalnie - jestem gotowa! Ufff
Jak to dobrze poczytać - o klapkach i ręczniku zapomniałabym na śmierć
ja mam torbe juz w samochodzie ;-) i tez w tej torbie dresik ;-) Tylko dorzucic musze kosmetyczke, ktora w lazience czeka na pralce, co chwile z niej cos wyciagam i dokladam ;-)ja pewnie wrócę w jakiś dresach, tak ostatnio wracałam ze szpitala, tyle co do samochodu i z samochodu do domu to się nie będę przebierać, a dres jakiś do szpitala zabiorę - myślę, że będzie ok