• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Torba do szpitala - co do niej spakować?

ja mam w planach zakupić również tantum rossa ale nie wiem czy mydło szare też bo mam kupiony płyn do higieny intymnej który przyśpiesza gojenie ran po porodzie więc zastanawiam się czy warto mi jeszcze dodatkowo zaopatrzyć się w te mydło

reklama
No tak, im dłużej czekamy tym więcej różnych pomysłów się pojawia;)

A co do męskich żartów, by zszyć ciaśniej, to podobno po takim właśnie tekście, jakaś pielęgniarka powiedziała do pewnego męża podczas szycia: "to proszę pokazać, to pod wymiar zszyję";))))

Silva super że napisałaś o tym rozładowanym aparacie! Spojrzałam do swojego i oczywiście rozładowany! Już bateryjki w sieci!

Ja jeszcze jak pisałam nawet torby nie mam ale mam odłożone wszystkie rzeczy które do niej zapakuje.Dziś odłożyłam też papier toaletowy i małą butelkę wody z ustnikiem.

No tak, im dłużej czekamy tym więcej różnych pomysłów się pojawia;)

A co do męskich żartów, by zszyć ciaśniej, to podobno po takim właśnie tekście, jakaś pielęgniarka powiedziała do pewnego męża podczas szycia: "to proszę pokazać, to pod wymiar zszyję";))))

:-D:cool2::shocked2::rofl2::laugh2:

Zajebi..... pielęgniarka jakaś !!! Męża mina zapewne bezcenna :P

Tantum rosse mam w planach kupić, niech będzie na wszelki wypadek w domu. Rożek biore do szpitala-pewniej mi będzie trzymac małą, kocyk wydaje mi sie zbyt lichy i zostawie go na późniejsze dni.
Koszulke do rodzenia dostałam przypadkowo, taka ogromna babcina koszulina rozmiar 46-okropnie brzydka :sorry: ale i tak ja wyrzuce po, więc wystarczy na te spektakularne wydarzenie. Obowiązkowe są 2-3 koszulki po, na razie mam 2 i chyba na tym poprzestane (1 z rękawkiem, 1 na ramiączkach jakby był upał).

Hasło pielęgniarki dobre :-D

Dziewczyny co do tych ubranek dlamaleństwa to chyba nie ma co szaleć. Przynajmniej u nas w szpitalu takie maluchy sa ubierane tylko w body z długim rękawkiem lub kaftanik i zawijane w rożek (z tetr). Ja napewno nie biorę żadnego kocyka ani swojego rożka.

Silva dobry tekst :-D

Dobra to teraz pisać czy to tylko ja jestem jeszcze niespakowana???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry