reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

torba do szpitala.....

reklama
Co do koszul szpitalnych to akurat wiem ze w moim szpitalu są moze 3-4 na zmiane i jak są wolne
można pożyczyc ale jakoś siebie nie widze w takiej pożyczonej, ogóle przeraża mnie sama pościel szpitalna ;)
także lepiej za wczasu zrobić wywiad co i jak z koszulami bo u mnie niestety szpital nie dysponuje takimi !!
A co do tych wacików Leko to rzeczywiście położna mówiła ze lepiej kupic spiryt i waciki w aptece bo są wieksze
i lepiej tym myć pepuszek!

Ale jaja na forum ciężażówek foto spirytusu - Karola powinnaś podpisać to jakimś zmyślnym haslem ;D

Arkadiusz i Basia pisze:
a i jesli chodzi o pepek malego to w szpitalu wysuszaja go jakims fioletowym plynem co brudzi wszystko. lepiej jest kupic spirytus zielony maly w monopolowym i rozrobic go. jest lepszy i nie brudzi ubranek.

A jeśli ktoś, nie umie lub nie ma ochoty rozrabiać spirytusu, to uprzejmie donoszę, że w sieci Geant dostępny jest spirytus 70% (dla odmiany, niebieski :) ) doskonały do pępusia.

reklama
A już najlepiej, to ze dwie zakręteczki (bez rozcieńczania, oczywiście), chlup, przed samym porodem i pójdzie wszystko jak z płatka ;D. I 600 zł za zzo zaoszczędzone. Ja może kupię od razu zgrzewkę w Makro... ;D ;D ;D

Do góry