• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witam w gronie zasmarkańców,coraz to szerszym jak widze....:-))
widze że mama05 do obowiązkow Perfekcyjnej Pani Domu pobiegłaś:)więc i ja podąże za Tobą,w kościach mnie łamie ale wyjścia nie mam...;-)
Joaśka35-z becikowym to ponoć nic pewnego,nie martw się na zapas
Izulka-cudna córeczka
Maureen-pozdrawiam serdecznie,wiem jak bywa na emigracji ,bowiem mam spory staz w tym kierunku..:-)
Pawimi -podaruj nam troche słońca.....:)))))

reklama
LUIZKA- cześc ,no ja tak juz mam ,ze kazdego dnia odkurzam gore i dol domu,ogarniam lazienke,przygotowuje w polowie obiad,robie sobie henne ,maseczke czy co tam jeszcze i przed 12 wychodze po syna do przedszkola.

moi znajomi maja generalne pozadki w soboty,mi szkoda soboty na sprzatanie ,kiedy to cala rodzinka jest w domu-Tomi ma weekendy wolne i wykorzystujemy je rodzinnie.

qrcze...mam nadzieje,ze moje beda jeszcze troche zdrowe-choc zewsząd bakterie i wirusy lecą...
poki co i tak jestem pozytywnie zaskoczona bo syn nadal zdrowy a myslalam ,ze w drugim tyg .cos zalapie.

Hejka!
Noc spokojna i dzis poza podkrazonymi oczami i brakiem apetytu nie widac ze cos sie dzialo. I mam nadzieje ze tak zostanie. Pije herbatke na zmiane z pepsi i git.

Izulka witaj jeszcze raz oficjalnie. Dzieki za wiadomosci o sobie milo wiedziec z kim sie klika
Joaska witaj i Ty! Popraw kody suwaczkow bo sie nie wyswietlaja
Pawiami nikt Ci kopa nie sprzeda, milo wiedziec ze sa jeszcze w tej zimnicy jakies cieple miejsca
Mamo dzieki za troske i mile slowa!
Joas jak sie czujesz? Antybiotyk zadzialal?

Pozdrawiam wszystkie!

Witam
zuzkus-http://meble.meblopol.pl/p/pl/sz_cool_19_zestaw/zestaw_cool_19.html u nas to lozko jest za 1800zl:crazy: no i nadal nie wiem zobaczymy jak skonczymy remont zdrowka u nas tez Domi w nocy mial 39:-(
Aneczka-pomalutku a do celu przez ten czas moze sie jeszcze wiele zmienic u nas tez teraz roznie plany sa ale nadal nie wiemy czy dojda do skutku:baffled:
izulka-witaj oj u mnie to ostatnio normalka z praniem bo koncowka remontu i tak po troszku ogarniam fajna masz rodzinke :-) a Tobie duuuuzo zrdowia zycze:tak:
pawimi-ah pomarzyc tylko mozna o takiej temperaturce:sorry:
Joaska-popieram dziewczyny ze jak narazie to nic pewnego ale mogli by nie ruszac tego bo nie dosc ze u nas za wszystko sie placi dla dziecka leki czy pampersy itp to jeszcze sie tej jednorazowej kwoty czepiaja:no:
mama-ty jestes na diecie Dukana o ile dobrze kojarze wczoraj bylam z kolezanka na pifffku tzn ona wode pila bo wlasnie jest tez na tej diecie juz 3tydz (nie widzialam sie z nia 2m-ce) i stracila juz 5kg i bardzo sobie chwali ta dietke hym trzeba bedzie o tym pomyslec:-p
milego dnia

monika strasznie brzydki pomysl podsuwasz kolezance...wiesz to jest najprostsze do zrobienia w sumie ale nie o to chodzi, dziewczyny zreszta napisaly jakie jest ich zdanie na ten temat. A jak tam malutka sie miewa? Dajesz rade z tym wszystkim? Jak Miki? chodzi moze gdzies do przedszkola?
Mała dobrze,tylko na początku po przyjściu ze szpitala jakby bolał ją brzuszek bo dużo płakała.Teraz ładnie i dużo śpi ale ma swoje pory.
A Miki nie chodzi do przedszkola,nie wiem czy by go teraz przyjęli bo czasem nie woła że chce się załatwić.Chcielibyśmy go dać ale pewnie od września dopiero,tylko że wiesz-teraz w Polsce są wielkie problemy z przedszkolami a szczególnie jak matka nie pracuje.
A,i jakoś sobie radzę z dzieciakami,nie jest tak źle.
A jak u Ciebie?Kiedyś wspominałaś o czwartym dziecku-myślisz już coś?
I jeszcze,moja starsza wczoraj miała pierwszy próbny test 6 klasisty.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama-ty jestes na diecie Dukana o ile dobrze kojarze wczoraj bylam z kolezanka na pifffku tzn ona wode pila bo wlasnie jest tez na tej diecie juz 3tydz (nie widzialam sie z nia 2m-ce) i stracila juz 5kg i bardzo sobie chwali ta dietke hym trzeba bedzie o tym pomyslec:-p
milego dnia
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/QUOTE]

KASIK- tak jestem na tej dietce:)i tez sobie ja chwale bo jem sporo,nie cwicze(poza 1,5 godzinnymi spacerami kazdego dnia) a waga idzie w dol,powoli ,ale idzie:))
zapraszam Cie na dzial STARAMY SIE i tak jest watek STARACZKI NA DIECIE DUKANA...wejdz ,poczytaj ,zobacz przepisy-to nawet nie jest dieta tylko sposb żywienia :))
MONIKA- witaj i jak u corki wypadl test???

ja wlasnie wstawilam 4 palki z kurczaka do peikarnika ,zaraz bede wcinać:)

ZUZKUS- super,ze Macius juz lepiej i niech tak zostanie!!usciska dla dzieci :)

pora obiadowa wiec wszystkim życze smacznego!

reklama
Babeczki,

dziekuje za wszelkie cieple slowa :tak::tak: Kochane jestescie :tak:
Niestety ostatnio tak wszystko sie pierniczy, ze szok..
Nie.. bedac szczera zupelnie to nie moge powiedziec, ze wszystko - na szczescie z mezem i z dziecmi wszystko ok ( poza przeziebieniami maluchow, ale jak widze wiekszosc z nas to teraz przerabia ), ale cala reszta tzw. proza zycia i rozne stosunki rodzinne.. pozostawiaja wiele do zyczenia :baffled:

Joas,

kochana, Ty mozesz smecic ile chcesz, jestes w ciazy i masz absolutne prawo, ja naprawde Cie podziwiam, ze wszystko tak doskonale ogarniasz :tak:

Mama05,

dziekuje za herbatke i cieple mysli i w ogole za wszystko, a najbardziej za twoj optymizm :tak:

Zuskus,

jak Macius ?? Trzymam mocno kciuki za Jego zdrowko i zeby te plagi jak najszybciej odplynely w sina dal i w ogole trzymaj sie jakos kochana :tak:

Pawimi,

dzieki :)

Tak jakos ostatnio myslalam sobie co u Twojego najstarszego.. Jak Mu tam idzie w tej szkole ?? A pogode macie zabojcza ;-)

Luizka,

wiec wiesz co i jak.. A gdzie mieszkalas i jak dlugo, jesli mozesz napisac ? Jak zaaklimatyzowalas sie po powrocie do kraju ?

Izulka,

pisz jak najwiecej :) Super foteczki i wspaniale dzieciaczki, no i mama oczywiscie tez fajna :tak: Minka corci przeslodka ;-)

I... zapomnialam co komu jeszcze.. wybaczcie, jak sobie przypomne to dopisze..

Strasznie dawno Anaklim nie bylo, hej babeczko, co tam u Ciebie, hop, hop !!

Sciskam was wszystkie moocnoo :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry