Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Jedynie co mnie niepokoi to to pociąganie uszka, ale to też nie co chwile, z reguly jak ma spsć lub jeść.. No i kupki, robi ok 3 dziennie, dosc zadkich
.
. Buźka dla Haneczki :-) 

. Osłuchała ja i powiedziala, ze jest ok. Mówie, ze jak pije mleko z butli to sie ciagnie za uszy i poplakuje.. A ta na to, ze gdyby ja uszy bolaly, to herbatki tez by pic nie chciala...
. Pani doktor uważa, że Hania poprostu lubi jesc łyżeczką i już, i mam jej na razie nie dawać butli, ewentualnie kupić kubeczek z dziubkiem
. NIe wiem jak to jest, ale... nie kupilam dzis kubka, bo czasu nie mialam, a pod wieczor Hania tak jakos mi stekala, poplakiwala, mama mowi, ze glodna moze... Jak glodna, jak dopiero co jadla? Sprobowalam, zrobilam mleko w butli, jeszcze dobrze jej nie dalam a ona buzia otwarta i czeka
. Wypila cale 160ml i poszla spac
. Ech, i co tu myśleć teraz hehe

.Abejka ... ja podawałam Nurofen dla dzieci w syropie i on u nas bardzo dobrze się sprawdzał ... znacznie lepiej niż czopki z paracetamolem![]()
:-).
a tak to zecydowanie lepszy jest nurofen , ibufen lub panadol;-)