Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Chyba poczekam, aż opuchlizna sama zejdzie
.Pustak ze mnieAntosiowa ... bo trza mu było ten palec zawinąć;-)

Kasiulka ... jak biedny Roszek zniósł dzisiejszy zabieg???

roszko ma refluks moczowy. Lekarze stwierdzili dodatkowo,że ma stulejkę, co powoduje iż ciśnienie moczu wzrasta i może się przyczyniac do zwiekszenia refluksu.A dla czego go obrzezaliście?
Śmierdziało całą noc, ale pomogło. :-)

Roszko dzielnie zniósł zabieg.
Chyba można się od niego uczyc jak radzić sobie w trudnych sytuacjach życiowych
marudny był jak się obudził głodny po zabiegu i kiedy rana zaczęła go boleć.
A tak to Roszko bez zmian większych
to my jesteśmy bardziej przerażeni tym jak wygląda rana i w ogóle.
On jak zwykle skorzystał z okazji i obejrzał nowe miejsca, zaprzyjaźnił się z personelem szpitala i wrócił do domu.![]()

a ja zawiadamiam ze my juz do zdrowia wracamy

;-) Pojechałam do przychodni by lekarka sprawdziła czy to nie aby od jakiejś infekcji gardła, no i sprawdzić wagę bo ostatnio mało przybrał. Okazało się, że gardziołko jest czyściutkie, więc chrypienie jest pewnie od płaczu. Wymiary Witka to:
, więc za 6 tygodni znowu do kontroli, bo to trochę mało, ale nie jest jeszcze źle
. W związku z tym, że synek nie siada jeszcze sam, to dostaliśmy skierowanie do neurologa
:-(. Ma sprawdzić czy wszystko jest dobrze (bo tak na pierwszy rzut oka pediatrze się wydaje, a z Witka jest mały leniuszek
), czy też jakaś partia mięśni nie do końca jest w pełni sprawna i trzeba by było z nim ćwiczyć. Lekarka woli to sprawdzić u fachowca, by się później nie okazało, że coś zostało niedopatrzone i będą problemy. Ja uważam tak samo jak ona.