reklama

U pediatry

• Starter tematu Starter tematu MariaOla
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
... to muszę też pooglądać na allegro te z befado ... a może też po to powinno się już chodzącym trochę dzidziom takie właśnie paputki ubierać, żeby się przyzwyczajały do chodzenia w butkach :confused: ... no i oprócz sztywnego zapiętka powinny być lekko nad kostkę mówił mi wczoraj ten lekarz, żeby sobie dzidzia nożki nie wykręciła.

Karlam ale Michaś sobie pewnie poradzi z tymi butkami do strzału .. toż to nasz przodownik przecież :-):tak::-)

reklama
a po co mi test? nie sądze, ze jestem w ciazy (choc pewnosci nie mam). Od kilku tyg mam straszny kaszel i dzis rano zachłysnełam sie flegmą kaszląc...:wściekła/y:
a test zrobie, jak nie dostane okresu..... tylko w sumie nie zapisałam sobie kiedy miałam ostatnio i.... nie pamietam, bo pamiec mam dobrą, ale to pamiec RAM :D

A my niestety mamy problem. Z racji tego ze Hubert nie wyzdrowial calkowicie przed wyjazdem a pozniej zmiana temperatury i otoczenia (chyba) wplynela na to ze rozchorowal sie od nowa odwiedzilismy pediatre w Polsce. I wedlug niej Hubcio ma refluks. Wogole nasluchalam sie ze ho ho. Po pierwsze za malo wzy (lekarze w Polsce to chyba obsesje maja na temat wagi co trzeci styczniak za malo wazy a jak on nie chce wiecej jesc i co bym nie crobila to nie zje wiecej to co mam niby robic?). Mleko dostaje niedobre, leki niedobre powinien byc na diecie itd. Skad ja ma wziasc tutaj bebilon pepti? Z drugiej strony tutejszy pediatra nic takiego nie stwierdzil i nie wiem co mam robic. Oczywiscie przywiozlam torbe lekow na lekarzy i lekarstwa wydalam mase pieniedzy i dalej nie wiem co mam robic:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Moim zdaniem najlepiej jest słuchać jednego lekarza a że mieszkasz na stałe w U.S.A to chyba nie masz wyjścia i musisz zdać się na swojego pediatrę w Chicago. Nie przejmuj się przecież twój miejscowy lekarz zna twojego synka od urodzenia i na pewno wie co robi. A tak na marginesie to przecież USA nie są krajem trzeciego świata ;-):-p Jeśli bardzo się martwisz (a zapewne tak jest :tak:) to idz do lekarza i powiedz mu o swoich wątpliwościach (że ci narobili bałaganu w głowie i się martwisz) i na pewno wszystko się wyjaśni a ty będziesz spokojniejsza.:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry