Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moim zdaniem najlepiej jest słuchać jednego lekarza a że mieszkasz na stałe w U.S.A to chyba nie masz wyjścia i musisz zdać się na swojego pediatrę w Chicago. Nie przejmuj się przecież twój miejscowy lekarz zna twojego synka od urodzenia i na pewno wie co robi. A tak na marginesie to przecież USA nie są krajem trzeciego świata ;-)Jeśli bardzo się martwisz (a zapewne tak jest
) to idz do lekarza i powiedz mu o swoich wątpliwościach (że ci narobili bałaganu w głowie i się martwisz) i na pewno wszystko się wyjaśni a ty będziesz spokojniejsza.
![]()

Doczytałam potem, że masz zaklepaną wizytę u lekarza - życzę powodzenia. Daj znać co ci powiedział amerykański lekarz.

... a nie mówiłam, że kto jak ktono fakt poradzil sobie i chyba nawet lepiej chodzi niz bez butkow, bardziej stabilnie stawia stope ;-)

;-)

,ale teraz laura jest juz starsza,lekarz zna ja od urodzenia i wg mnie jest w porzadku...przynajmniej narazie

. Moim zdaniem również najlepiej jest się trzymać jednego lekarza, który zna dziecko i do którego ma się zaufanie
, bo próbując słuchać wszystkich lub tylko kilku ;-) można czasem naprawde zbzikować ... tak różne potrafią być opinie i zalecenia 

!!!