Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nam napisała na recepcie, ale nie wiem czy bez też można kupić. Hania po tym gronkowcu jest podatna na różne reakcje po ugryzieniu, więc też się cieszę, że taka maść dostałam.Dobrze mieć coś takiego, nam też często wyskakuje, to by sie przydało. Czy to jest na receptę?
A po tym zyrtku to Hanusia może być ospała.
;.Ania chyba zartujesz sierpien to rzeczywiscie baaaaardzo wczesny termin.Nam napisała na recepcie, ale nie wiem czy bez też można kupić. Hania po tym gronkowcu jest podatna na różne reakcje po ugryzieniu, więc też się cieszę, że taka maść dostałam.
A ten Zyrtec to rano i wieczorem po pół łyżeczki tylko, choć wczoraj w sumie spała 3 godziny jak jej zapodałam po powrocie ze szpitala hehe;.
A, i do okulisty Hanie zarejestrowałam, na 22 sierpnia dopiero, ale i tak dobrze, bo terminy wolne były dopiero na grudzień, ale pani w rejestracji zobaczyła, że to takie małe dziecko to nas wepchnęła wcześniej;-):-).
, już sobie wyobrażam ten ryk
. A powiedz wysłali cię na bioderka albo inne badania, bo był temat o kontroli u ortopedy. ale ja nic o tym nie wiem
.