Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
A nie wystarczy,ze napisalam,ze najchudsza
;-)
Maja i wcale nie katastrofa
;-)Natalka wazyla 10kg jak miala 18mscy a teraz wazy 14 i wyglada moze nie pulchniutko ale nie jak szczypiorek, i maja inne kosci, Marta ma drobne i inny ksztalt nog, Natalka ma takie uda bez przerwy miedzy
;-)a Marta ma przerwe
;-)Natalka ma nogi po mnie a Marta po tacie
;-)Ale nie mam juz takiej korby jak kiedys na punkcie wagi Marty;-)odkad sie naogladalam roznych typow sylwetek dzieci;-)i takie chudzinki mi sie zaczely podobac
chyba zaczne odchudzac Natalke
;-);-)Dodam,ze wyniki morfologii obie maja dobre;-)

;-)Maja i wcale nie katastrofa
;-)Natalka wazyla 10kg jak miala 18mscy a teraz wazy 14 i wyglada moze nie pulchniutko ale nie jak szczypiorek, i maja inne kosci, Marta ma drobne i inny ksztalt nog, Natalka ma takie uda bez przerwy miedzy
;-)a Marta ma przerwe
;-)Natalka ma nogi po mnie a Marta po tacie
;-)Ale nie mam juz takiej korby jak kiedys na punkcie wagi Marty;-)odkad sie naogladalam roznych typow sylwetek dzieci;-)i takie chudzinki mi sie zaczely podobac
chyba zaczne odchudzac Natalke
;-);-)Dodam,ze wyniki morfologii obie maja dobre;-)
a nawet wiecej niz bym "chciala";-)I faktycznie sie przejmowalam za bardzo i teraz juz wyluzowalam
tym bardziej,ze sa zdrowe i pelne energii ;-)I zdecydowanie lbardziej mi sie podobaja niz jak widze takie tluscioszki tuczone przede wszystkim przez swoje babcie,ktore mysla,ze im grubsze tym zdrowsze

Moja teściowa cały czas uważa, że Witek mało je i nie ważne, że teraz przy upalach po prostu może nie mieć ochoty na jedzenie ... ona jest rozpaczona jak on odmawia jedzenia. A zresztą daje mu do południa dwa śniadania, deser i obiad i nie chce przyjąć do wiadomości, że maluchy powinny jeśc już 5 posiłków, a nie więcej. A ostatnio jak się dowiedziala, że Witek nie pije kaszki o 22 tylko zjada kolację i pięknie śpi do rana to stwierdziła, że przesadzam i on powinien nadal dostawać kaszkę, oprócz kolacji oczywiście 
.