reklama

U pediatry

• Starter tematu Starter tematu MariaOla
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A my byłyśmy dzisiaj na szczepieniu. Szczepionki oczywiście podrożały! Zostało nam jeszcze jakieś szczepienie za 290zł (nie mam pojecia co to ma być ale kontynuacja, naszczęście się nie spieszy bo do końca 2 roku życia mam czas). Gubię się w tych wszystkich szczepieniach.
Nadia była grzeczna, trochę płakała przy wstrzykiwaniu ale nie było żle. Zabrałam kartę szczepień i zmieniamy przychodnie bo w tej obecnej to pielęgniarki nie chciały młodej przyjąć.:no:
Za dużo nie przytyła bo waży teraz 9700, kruszynka moja:-p

reklama
oj biedne dzieciaczki z tymi szczepionkami:-(,Lorien zdrowka dla Emi!!
ja sama juz mam dosc tych szczepien,zawsze potem nam sie cos przyplata,tak jak teraz np.:wściekła/y:Angina:wściekła/y:

moja Laura spadla przez ta chorobe na wadze,przez 4 dni nie jadla doslownie NIC:-(,wazy 9,500-katastrofa,w dodatku kasza,mleko,chleb jest BLEEE.....rece mi opadaja:-(:-(:-(

My się będziemy szczepić za tydzień .............babka miała nosa..........powiedziała by poczekać bo Natalka się też rozłoży no i tak się stało ........dwie smarkule mam teraz w domu :-p:-):-);-)

Zdrówka dla wszystkich chorowitków, tych chorych na serio i tych po szczepieniu.
Emi padła, cały dzień osowiała, nieswoja, całe ciało zagrzane, męczy się biedula, a po skojarzonych nigdy nie było problemu:baffled:

Z ta waga to nie ten watek watek:-p:-pale powiem wam,ze moja i tak jest najchudsza:crazy::angry::-D
Zyczymy zdrowka chorym dzieciaczkom...
Moje troche zasmarkane...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry