reklama

U pediatry

• Starter tematu Starter tematu MariaOla
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja nie kupywalam skojarzonych bo dostalam acelularna dla MIchalka, ale nie ma w niej dodatkowych szczepien, tylko podstawowe, mysle ze teraz dokupie tylko Hib, nie wiem moze jestem wyrodna matka ale Michas juz dostawal tyle zastrzykow ze takie szczepienie jakos mnie nie wzrusza, a jak mial pierwsze szczepienie to chyba bardziej plakal z powodu zamieszania niz samego uklucia :-)

a poza tym dzisiaj znowu bylismy u okupisty i wszystko jest cacy, wizyta kontrolna za miesiac ;-)

reklama
My też zainwestowaliśmy w Pentaxim - Witek jest już po jednej dawce, którą dostał w udo, a 2 maja idziemy po następną. Jak na razie przy niej nie plakał. Plakał za to przy WZW typu B:-( Pentaxim kosztuje u nas 110 zł.

my tez pentaxim. i u nas kosztuje 130 zł. fakt ze w przychodni, ale nie che mi sie tam isc dwa razy (po recepte i później na szczepienie) i szukac tańszej po aptekach. tez w udo dostał. prawie nie płakał, tylko przy ukłuciu podskoczył i wrzasnął nastepnie. ale jak wzielam na rece to od razu cisza:tak:

ja nie kupywalam skojarzonych bo dostalam acelularna dla MIchalka, ale nie ma w niej dodatkowych szczepien, tylko podstawowe, mysle ze teraz dokupie tylko Hib, nie wiem moze jestem wyrodna matka ale Michas juz dostawal tyle zastrzykow ze takie szczepienie jakos mnie nie wzrusza, a jak mial pierwsze szczepienie to chyba bardziej plakal z powodu zamieszania niz samego uklucia :-)

ja też nie szczepię skojarzonymi i nie uważam się za wyrodną matkę, bo przecież nasze matki też nie były wyrodne szczypiąc nas normalnie. Niech się przyzwyczaja do bólu, bo życie to nie tylko łakocie ;-)

SKAKANKA gdzieś ty się podziała :confused: :confused: :confused:

Ja również nie szczepie skojarzonymi :no: Sandrunie szczepiłam normalnie i Julie też tak zamierzam :tak:I również nie czuje się jako wyrodna matka:no: Jedyne co to zamierzam kupić tę cudowną maść co dzięki niej nie boli dziecko ukucie :-) Bo moja Julka to taka delikatna po ostatnim szczepieniu miałam przez cały dzień jazdę:baffled:

oj ... bidna Julka :sick: bo ja to bym mogła Jeremiego szczepić raz w tygodniu, bo potem pieknie śpi i jest pieruńsko grzeczy :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry