Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
... czyli jednak dobrze doczytałam się w necie, że zdarzają się przypadki, kiedy podanie szczepionki skojarzonej kończy się poważnymi powikłaniami zdrowotnymi o podłożu neurologicznym ...... mam jednak nadzieję, że u nas dalszych następstw nie będzie.
A z tymi szczepieniami to wydaje mi sie,ze co lekarz to inna opinia..i zdania sa jak zwykle podzielone..
Skakanka ... znowu się zgadzam, co lekarz to inna opiniaNastepne szczepienia dopiero jak skoncza rok..to sie zastanowie czy nadal brac te skojarzone...:dull:a mojego pediatry sie nie pytalam o zdanie..Ale w mamo to ja polecali skojarzone..
;-), ale naprawdę polecam artykuł, który tłumaczyła Kasiulka. Ja na 100% nie zaszczepię już Mateuszka szczepionką skojarzoną
, zresztą neurolog i tak by nam na to nie pozwolił ... i tu wychodzi moim zdaniem to - o czym lekarze wiedzą, ale tak oficjalnie o tym nie mówią ... bo gdyby te szczepienia były ok ... to dlaczego neurolog miałby mieć jakiekolwiek wątpliwości co do tego, czy wyrazić na nie zgodę, czy nie ....
. Ja pewnie też już nie zaszczepię Antosia skojarzoną
.Podobnie jak Titka "mam jednak nadzieję, że u nas dalszych następstw nie będzie"

moze glupie to moje pytanie bo sie nie znam:-)ale kto pyta nie bladzi;-)

:-( 
Obiadku też zje połowę :-( Czyżby zaczął dbać o linię?