reklama

U pediatry

• Starter tematu Starter tematu MariaOla
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
... zgadzam się Monisia, bo nam rodzicom przecież szczepiąc dziecko chodzi tylko i wyłącznie o jego dobro, o to żeby go przed chorobami uchronić ... a nie w drugą stronę :no:

reklama
Wczoraj bylam u lekarza prywatnie w zwiazku z tym naczyniakiem.Po dokladnym zbadaniu i po konsultacji z mezem usunelismy mu laserowo.Okropna rzecz Dominik plakal mi przez 10 minut,mial znieczulenie miejscowe jednak jak wyszedl to byl caly mokrutki,jakby po kapieli:-(.Naprawde nikomu tego nie rzycze ja plakalam razem z nim:-(:no:

Biedny Dominisiu. Ciocia Cię w piętkę całuje, Twoją mamusię przytulam mocniuchno. Nie płaczcie już więcej bo i ja będę... :-(

Kama wiem co czujesz,ja też się już napłakałam z powodu cierpienia Hani. Ale przynajmniej będziecie mieć z głowy tego naczyniaka, Dominik nie będzie juz go więcej drapał i krew nie będzie się lała:tak:. Dobrze, że się zdecydowaliście:tak:.

reklama
Kama ... jejku wyobrażam sobie jak to musiałaś przeżyć :-(:-(:-(. Strasznie Ci współczuję, bo okropnie jest patrzeć jak dziecko płacze i to jeszcze z stresu i bólu :-( .... a Dominiś to bardzo dzielny chłopak, że to wszystko zniósł :tak:. Ucałuj go mocno od ciotki :-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry