reklama

U pediatry

• Starter tematu Starter tematu MariaOla
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Tika bardzo sie cięszę, że wszystko jest ok i napewno od razu jestes o wiele spokojniejsza:tak:. Myśle że to kolejne EEG to już tylko formalność;-):-).

TiTka ........ cudowne wieści :tak::tak::tak: choć i tak wszystkie wiedziałyśmy, że wszystko będzie w porządku .... ale stresik był :eek: Ucałuj Mateuszka w uszka ... najlepiej rano, bo teraz pewnie już śpi.

HHHUUUURRRRRRRRAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tika, tak się cieszę, że wszystko z Matim Ok, że aż nie wiem co ze sobą zrobić przy tym kompie!!! Wyściskaj od ciotki tego swojego kochanego dzwońca, co nam tyle strachu napędził;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:-):-):-):-):-) ... dzięęęęęękuuuuuujeeeeeemyyyyy!!!!!!!! .... co prawda pisałam już o tym .... ale co mi tam ;-)powtórze się jeszcze raz ... Cioteczki JESTEŚCIE KOCHANE!!!!!!!! :-):-):-)

Mateuszka wycałowałam od Was już teraz, bo mi bąbel przed chwilą nieplanowaną kupkę strzelił :crazy::-D.
Fakt faktem stres był ... i strachu też co niemiara :sorry2: ... ale teraz jesteśmy szczęśliwi, że narazie prognozy są dobre i mamy nadzieję, że tak już zostanie.

... dziękuję Wam jeszcze za to Kochane, że po prostu w tej naszej niedoli ... byłyście ze mną :happy2::tak:, a Wasze wsparcie pomogło mi przetrwać ten tak trudny okres :tak:..... znowu oczy mi się pocą :sorry2:

reklama
Ania Przykro mi, ale ja też nic nie wiem o gronkowcu i nie wiem co to mogą być za krostki na ciałku Hani :no:

TITKA Ale jestem szczęśliwa :tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Kamień spadł mi z serca. Mimo, że wierzyłam iż twojemu szkrabkowi nic nie jest to i tak myślałam ciągle o nim i martwiłam się o niego. Ogromne buziaki dla niego i dla tego lekarza za taką pomyślną diagnozę ;-):-D

:-):-):-):-):-) ... ... dziękuję Wam jeszcze za to Kochane, że po prostu w tej naszej niedoli ... byłyście ze mną :happy2::tak:, a Wasze wsparcie pomogło mi przetrwać ten tak trudny okres :tak:..... znowu oczy mi się pocą :sorry2:

To je sobie wytrzyj Nel ;-):-D A nie ma za co dziękować, bo od tego tu jesteśmy by się wspierać na wzajem :tak::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry