reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urodzinki naszych dzieciaczków :)

Zastanawiam się nad takim tortem myślicie, że będzie odpowiedni na 1 urodzinki dla córci?

krowa_tort.jpg

reklama
Marti super:)JAK Gabi ?zainteresowana?
Karolka no pewnie !czemu nie?:)Tam w linku na masę cukrową w komentarzach na ostatniej stronie jest ta krówka z bliska.Myślę ze łatwa.Ja nie miałam barwników stąd torcik klasyczny mało dziecinny.Teraz juz sie obkupiłam w różnosci:)

Ostatnia edycja:
Marti super:)JAK Gabi ?zainteresowana?
Karolka no pewnie !czemu nie?:)

No i to bardzo:)w żłobku właśnie zaczęła się interesować takim sprzętem wiec jej kupiliśmy,na wiosenne dni będzie super na spacer,na razie, chodzi przy nim, albo szarżuje z tatą po mieszkaniu:)

ccaroline-torcik śliczny:) i pewnie że pasuje:)

pewnie, że pasuje :-)

wczoraj zamówilismy tort, a ja pół nocy spedziłam na ogladaniu róznych i doszłam do wniosku, że koniecznie musze spróbować sama zrobic, no ale nie na tak ważną okazję, jak roczek, żeby lipy nie było ;-)

pewnie, że pasuje :-)

wczoraj zamówilismy tort, a ja pół nocy spedziłam na ogladaniu róznych i doszłam do wniosku, że koniecznie musze spróbować sama zrobic, no ale nie na tak ważną okazję, jak roczek, żeby lipy nie było ;-)
ja rowniez sie zastanawiam, czy by nie sprobowac, jednak tak jak Ty nie chcialabym robic pierwszy raz na urodziny, moze sprobuje wczesniej zrobic probe generalna :-)

Własnie ja tak szukałam u nas barwników w proszku albo paście że nie kupiłam wkońcu wcale.Teraz mam żelowe polecone przez producenta ozdób na tort,wypróbuje niedługo na torcie Miłoszka.Chcę jakis z autkami mu zrobic:)

reklama
To moje torciki na roczek i dwa latka dla Dawidka :)
kupię chyba jednak w proszku barwniki :)

Załączniki

• 9d07602b1f.jpg
    9d07602b1f.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 84
  • 3df8892515.jpg
    3df8892515.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 84
Do góry