reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urodzinki naszych dzieciaczków :)

reklama
Super torty!!! Jesteście bardzo uzdolnione! Podziwiam:)

A ja zamawiam tort, bo niestety nie mam takich zdolności. A tak w ogóle to jednak robimy roczek w kościele i to w najbliższą niedzielę, bo u nas w drugą niedzielę miesiąca są roczki. Zapraszamy tylko najbliższą rodzinę mojego P.

Wszystkim dzieciaczkom wszystkiego naj naj naj z okazji tak ważnego święta jak pierwsze urodzinki:-)

A torty rewelacja pełen szacun dziewczyny:)

ccaroline śliczne torciki :-)
do uzdolnionych mam miałabym prośbę. Mogłybyście napisać od a do z jak taki torcik zrobić, jaką trzeba mieć tortownice i jakie te barwniki. Jestem totalnie ciemna w temacie, a myślę, ze miałabym niezłą satysfakcję gdyby udało mi się samej coś takiego stworzyć.

ramari ja robię zwykle torty w tortownicy o średnicy 28 cm, przepis na biszkopt i krem dziewczyny wrzuciły na wątek kulinarny ale mogę wrzucić też swoje :) co do dekoracji to ja mam akurat gotowe tj masę cukrową zamawiam u tego sprzedawcy LUKIER PLASTYCZNY MASA CUKROWA RÓŹNE BARWY - 1kg (1434750363) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy podobnie z ozdobami mam sprzedawcę CUKROWE KWIATUSZKI NA TORT (MALUTKIE) - 20 SZT. (1425324046) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy . sprawdzeni więc polecam :)
co do masy cukrowej to ja ją rozwałkowuję a jak się klei do blatu to podsypują mąką, wałkuję do pożądanej grubości i nakładam na tort, tylko musisz uważać bo masa nie klei się do masy tortowej. z masą cukrową bawisz się jak plasteliną możesz zrobić cuda :)

reklama
Do góry