reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG Naszych maleństw...

Esia a czy Ty byłaś na zwykłej wizycie czy na 3d? Ale masz aniołeczka grzecznego w brzuszku :-).
Byłam na zwykłej wizycie. A "aniołek" już mi dzisiaj wykopał jakąś niewątpliwie ważną i długą wiadomość - tym razem w pęcherz. Szyjkę macicy zostawił sobie na później :-D

reklama
Cześć dziewczyny :-)
A to moje szczęście w obrazie trójwymiarowym

usg11.jpg

Chłopak :tak: I to w dodatku łobuz, ulubione zajęcie (przynajmniej podczas wykonywania Usg) - zabawa pępowiną :tak: :confused:

Annula to zdjęcie z prawej jest niesamowite... Może jestem walnięta, ale wygląda jakby ktoś smukłą prawą dłonią dotykał czoła maluszka :happy: Pamiętam z dzieciństwa, że babcia robiła nam taki znak krzyża na do widzenia - wzruszyłam się, bo tak widzę to, co dzieje się teraz z moim dzieckiem. Ktoś je "dobrze ustawia" na wejście w ten świat... Niesamowite...
Pokazałam je Małżowi - zapytał "a skąd tam dłoń?"...

Esia jak jesteś walnięta, to ja dołączam do grona walniętych:-D
odczytałaś poprawnie info od dzieciaczka dzisiaj??;-)
Anuula prystojniaczek:tak: zdjęcia extra:-)

Anula zdjęcia prześliczne, na tym drugim tak dokładnie widać twarzyczkę, jest taka śliczna. A porwnanie Esi jak najbardziej trafione, tyle że mi kojarzy sie ta dłoń z ręką Matki Boskiej, która głaszcze dzieciątko po policzku. Już nie mogę się doczekac kiedy ja zrobię takie usg, a nawet jeszcze terminu zaklepanego nie mam :-(.

reklama
Do góry