reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

USG Naszych maleństw...

reklama
Ja tam też walnięta jestem, bo tez mi sie to z ręką kojarzy :tak:
I poza tym gapie się ciągle na te zdjęcia :-) :-) Wreszcie dałam spokój małym ubrankom :laugh2:

Udało mi się zapisac na usg 3d w Gdyni na połowę kwietnia, ale coś za tanio mi się wydaje, bo tylko 70 zł i nagranie na kasecie, a nie na płycie. A gdy zapytałam ile trwa badanie to powiedziała mi że tylko 10 minut, a wasze trwało chyba dłużej około 30 -40 minut? Sama nie wiem, póki co zapisana jestem najwyżej poszukam jeszcze gdzie indziej.

Udało mi się zapisac na usg 3d w Gdyni na połowę kwietnia, ale coś za tanio mi się wydaje, bo tylko 70 zł i nagranie na kasecie, a nie na płycie. A gdy zapytałam ile trwa badanie to powiedziała mi że tylko 10 minut, a wasze trwało chyba dłużej około 30 -40 minut? Sama nie wiem, póki co zapisana jestem najwyżej poszukam jeszcze gdzie indziej.

Moje trwało 25 min :-) + Dvd + 5 zdjęć = 200 zł

Kotek u Osóbka-Morawskiego 3D trwa ok. 15 minut + dvd + kilka zdjęć = 300zł. Więc te 70zł faktycznie trochę dziwnie brzmi...

Kotek niestety, to warszawski lekarz. I w jego przypadku akurat to nie jest przesadą (choć drogo jak cholera) - wybitny specjalista, do którego odsyłają na konsultację z całego miasta (i nie tylko). W tym wypadku jest pewność, że płaci się za dobrą opinię medyczną a nie show :tak:

reklama
Do góry