reklama

USG Naszych maleństw...

reklama
Pycia no co ty, większość, ale zaznaczam większość dzieci obraca się około 32tyg, ale są też akrobaci którzy potrafią się przekoziołkować nawet przed samym porodem :tak:

Efilo jakbyś chciała ale miała problem, daj znać na priwa, być może będę mogła pomóc :happy:

Zanotowałam sobie w notatniczku i będę trzymać za słowo :-D Dzięki wielkie :zawstydzona/y:

Dorotko
jakby to powiedzieć. Nasze więzy rodzinne nie są i nigdy nie będą pod tym względem uregulowane.

Pycia
moje jak na razie nie ma zamiaru wisieć jak nietoperz. Pytałam gina - stwierdził że zaczyna to być istotne dopiero po 32 tc.
Poza tym - jak już gdzieś wcześniej pisałam - mojej frendzi dzidzi obróciło się na pupę niecałe dwa tygodnie przed porodem :szok: - skończyło się cesarką.
Wychodzę więc z założenia że będę się ułożeniem dziecka martwić dopiero na fotelu. ;-)

A mi na ostatnim usg wyszlo ze dzidzia juz jest glowka w dol! A w ogole to czuje to bo jest tak po skosie, podobno to jest najczestsza pozycja ze dziecko lezy po prawej stronie i lekko po skosie. Moja mala ma glowke na dole jak patrze w dol to po lewej stronie czyli nad lewa noga a stopki pod prawa piersia. A te stopki czasem tak WYCZUJE bo jak sie przeciaga czy cos tak mi stoja jak taka klucha pod piersiami i to jest bardzo nieprzyjemne ale co zrobic.

A ja sama nie wiem jak moja jest ulozona ale ide na USG w piatek to moze sie dowiem. Poki co czasami mnie ciagnie w dole brzucha tak jakby mi niunia drapala lapkami po pecherzu :confused: :baffled: :sick: niezbyt przyjemne :no: :wściekła/y: Nie wiem czy to normalne, macie tak? Ewidentnie maly lobuziak przebiera lapkami, a jak zmienie ulozenie ciala to sie uspokaja, hehe, na szczescie:happy:

Mój Piotruś to wiatrak. I tyle. Potrafi przekręcić się o 180' w ciągu minuty - czuję się wtedy jak na chwilę przed kulminacyjną sceną w "Obcym" :-D

A mi na ostatnim usg wyszlo ze dzidzia juz jest glowka w dol! A w ogole to czuje to bo jest tak po skosie, podobno to jest najczestsza pozycja ze dziecko lezy po prawej stronie i lekko po skosie. Moja mala ma glowke na dole jak patrze w dol to po lewej stronie czyli nad lewa noga a stopki pod prawa piersia. A te stopki czasem tak WYCZUJE bo jak sie przeciaga czy cos tak mi stoja jak taka klucha pod piersiami i to jest bardzo nieprzyjemne ale co zrobic.

Mój jest tak samo ułożony :-) :tak: :-D I bardzo lubi mnie kopać :tak: :-p

Moja kocha walenie w pęcherz. Tragedia, bo jak dosunie, to od razu muszę lecieć do klo.
A teraz ewidentnie ma czkawkę bo mi miarowo rzuca brzuchem od trzech minut. I czuję to na wysokości pępka, więc w końcu dalej nie wiem jak ona leży. W poprzek????:szok:

reklama
Dzagud-ja mam podobnie z ta czkawka i caly brzuch faluje, hehe. No i dlatego wlasnie nie wiem jak ona lezy, bo wydaje mi sie ze ciagle inaczej :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry