reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG Naszych maleństw...

Kotek no nie wierzę, żebyś w Gdańsku nie znalazła! Na pewno bedzie duży wybór. Spróbuj w Invicta - to dobra klinika :tak:

reklama
No w Gdańsku jest kilka i min. w Invikcie, tam dziś dzwoniłam i to jest ostatnie wyjście, jeszcze jutro poszukam bo dzis juz cierpliwości nie miałam :-(.

Już po wizycie. Wyniki w porządku.
Piotruś najpierw skopał mnie straszliwie - głównie po szyjce macicy, to jego hobby od kilku dni. A jak przyszło co do czego i doktorek zaczął go podglądać, to zasnął :eek: Snem kamiennym :eek: Nie pozwolił się obudzić - nawet niezłym szturchaniem :eek:
No i lekarz skwitował, że synka mam aniołka i o jakim skopaniu ja mówię :-D
Zdjęcia nie mam - nic ciekawego nie było widać, leżał (a raczej stał) dokładnie na szyjce i średnio dał się obejrzeć. Zdolniacha :-D

reklama
Do góry