reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

usg naszych pociech

Aha... ale za to naprawdę fantastyczną sprawą jest nagranie całego badania na płytkę, tak że można to sobie w domku potem obejrzeć, BARDZO POLECAM!!! :tak: Lekarz nie zawsze zdąży zatrzymać w ciekawym momencie i zrobić nam na pamiątkę ładny wydruk, a w domku można powolutku wszystko przejrzeć i samemu sobie porobić zrzuty ekranowe a potem je wydrukować, tak własnie ja zrobiłam te swoje ujęcia bo lekarz wydrukował mi to co dla niego było istotne, czyli same pomiary.

reklama
:tak: Jakie sliczne zdjecia buzki i sliczny dzidzius.Dlaczego jak mi lekarz robi USG 3D to ja mam zdjecia czarno biale? a tu takie ladne lepiej widoczne:tak: .Gratuluje takiej ladnej dzidzi.

Nie nie... robiąc mi to usg 3D lekarz przełączał się często z czarno-białego 2D na kolorowe 3D ale ja też od lekarza dostałam wydruki czarno-białe i tylko jeden kolorowy.
Te wszystkie które tu na forum wrzuciłam to nie są skany z tych wydruków, tylko stop-klatki z filmiku, który częściowo jest czarno-biały, a częściowo w kolorze (pomarańczowo-brązowym), a ja sama powybierałam sobie te kolorowe fragmenty, bo faktycznie są wyraźniejsze :tak:
Dlatego właśnie wcześniej pisałam, że fajnie mieć film z badania, wtedy można sobie samemu powybierać najładniejsze ujęcia.

:tak: to jest USG 3D bo jak lekarz robi filmik to jest pomaranczowy a zdjecia wszystkie sa czarno-biale juz je tu ostatnio dalam:-(
aha jeszcze chcialam sie zapytac jak sie robi sowaczki??
:zawstydzona/y:

Na forum ciąża, poród, połóg jest wątek jak wstawić suwaczek, tam znajdziesz szczegółowe instrukcje :-)

no to wrocilam wiec wszystko ok wwszystko prawidlowo rozwiniete nie wiem ile wazy bo bylam panstwowo i niestety ich sprzet nie posiada takiej funkcji do pomiaru wagi na tym etapie ciazy:baffled: zdjiec tez nie wkleje bo nic na nich niestety nie widac;-) a i dziecinka naszczescie nie chciala sie jeszcze ujawnic czy chlopcem jest czy dziewczynka ku radosci mojego meza :tak: :tak:

reklama
Do góry