reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

usg naszych pociech

no juz sie nastawilam ze bedzie niespodzianka i zdiwienie jak wyskoczy mala istotka i wtedy sie okaze kim byl mieszkaniec mojego brzyszka przez ostatnie 9 miesiecy;-)

reklama
Ja mam spora nadwage,wiec na sprzecie u mojego gina nic nie bylo widac,slychac tylko bylo na szczescie,ze serce bije:-) .W srode bylam na 3 d i jestem zachwycona.Widac wszytko pieknie,buzie,raczki,kregoslup,serduszko(dwie komory wyraznie!),nerki,zoladek,mozg(!) i widzialam tez jajeczka...:tak: .Mam wszystko na plycie i nawet zdjecia buzi dzieciatka,jejek,serducha...itd.Na zwyklym usg bylam z corcia w 32 tygodniu i lekarz nie mogl sie dopatrzec plci:baffled: .

koniecznie, bo ja na swoje usg musze czekac do poczatku grudnia:sick:

a powiedzcie ile taka przyjemnosc trojwymiarowa kosztuje? moze sobie na imieniny sprawie.

Ja placilam 180 zl w Pruszkowie.Pan dr Makowski bodajze,pracuje w SW.Zofii w Warszawie.Jestem baaardzo zadowolona.Niestety nie mam jak pokazac,bo nagrywarka zepsuta:no: .ja juz nie moglam sie doczkeac tego usg,tak strasznie chcialam znac plec.Chyba bym nie wytrzymala do grudnia...;-)

reklama
Do góry