Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja w 24 tyg mialam Igrupe dojrzalosci nie wiem w jakim tempie lozysko powinno sie starzec a lekarz nic nie mowil na ten temat? jak nie to pewnie wszystko ok
Nic nie powiedział, czy to dobrze, czy źle, a ja sierotka go nie zapytałam, w domu dopiero mnie olśniło. Jak zaczęłam szperac w necie to doczytałam, że jak za wczesnie II stopień się pojawi, to do obserwacji, ale nie pisali kiedy jest to za wczesnie, ale lekarz nic mi nie mówił ze trzeba obserwowac.
kobitki z warszawy [podajcie jakies namiary na USG 4D, do 200pln, bo ja robilam w tej ZDROVEJ na Krakowskim Przedmieściu i wiecej tam nie chce isc, bo facet mało kompetentny, słyszałam cos o rondzie Babka, w BabkaTower, tam podobno za 180 jest ale nie moge znaleźć tego wątku.
Witam, moja Niunia jest podobno podobna do mnie . Niestety, podobny problem co niektórych Koleżanek- też jest nieśmiała i zasłaniała się rączkami jak mogła. 24 tydzień, Invicta Gdańsk
ewal prosze napisz mi czy jestes zadowolono z usg ktore robilas w invikcie chodzi mi czy lekarza sa w porzadku i ogolnie ile takie 3d kosztuje tam bo tez mialam w planach sie tam wybrac;-)
acha mam nadzieje ze dobrze rozumuje i te badanie bylo robione w madisonie tak??
dzieki za adresik, zadzwonie i sie dowiem. bo tym razem chcialabym miec cos wiecej z 4D niz 20 sekund 4D na ktorych tak naprawde nic nie widac bo mały był tyłem