reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W co się bawić z dzieciaczkami?

Monia to pewnie przez forum nie podajesz mleka z kartonu bo my wszystkie propagujemy podawanie mleczka modyfikowanego;-):tak:Bo ja Tobie powiem ze jak Fabek skonczyl roczek to tez zlopal juz zwykle mleko.A Angelinie bede podawac modyfikowane do 3 lat.

Ostatnia edycja:
reklama
my zaczynamy sie uczyc ukladac te duze puzzle piankowe. oczywiscie nadal julitka woli je rozbierac niz skladac, ale powoli pytam ja gdzie jaka czesc wlozyc i naklada na odpowiednie kiejsce, choc oczywiscie jescze niedokladnie w sama dziurke:happy2:

są takie płyty do nauki angielskiego dla dzieci "angielski w domu " (niby od 3 lat ale co tam) dzisiaj puściłam je pierwszy raz Zuzi i bardzo jej się podobały jest dużo piosenek które śpiewa dwujęzyczna dziewczynka
udało mi się nauczyć Zuzie mówić po angielsku miś kot piłka i tatuś
są angielskie słowa które jest jej łatwiej wypowiedzieć niż polskie np świnka , krowa

są takie płyty do nauki angielskiego dla dzieci "angielski w domu " (niby od 3 lat ale co tam) dzisiaj puściłam je pierwszy raz Zuzi i bardzo jej się podobały jest dużo piosenek które śpiewa dwujęzyczna dziewczynka
udało mi się nauczyć Zuzie mówić po angielsku miś kot piłka i tatuś
są angielskie słowa które jest jej łatwiej wypowiedzieć niż polskie np świnka , krowa
co to za płyty chciałbym dla Mai:tak:

reklama
Do góry