Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cariocca widziałam na naszym forum gdzieśJak znajdę linka to dam Ci znać
![]()
Ja przy pierwszym dziecku też przewracałam różne ksiązki, czasopisma, miałam tego tony, ale teraz juz wiem, że to co w książce a w prawdziwym życiu to dwie inne bajki, więc teraz juz z tego nie korzystam

ale co przeczytalas, to twoje i juz cos tam wiesz, sumienie tez spokojne![]()

ale dużo się różniło, przez pewien czas miałam nos w książce i każdego dnia sprawdzałam czy moje dziecko pasuje do tego schematu.
Dałam szybko spokój bo zaczęłam wariować![]()
to prawda i jestem odważniejsza i bardziej wyluzowanaPopieram ze przy pierwszym dziecku czyta sie wszystkie poradniki ktore wpadna w rece.Ja juz nie czytam i maciezynstwo lepiej mi wychodzi teraz niz za pierwszym razem![]()

oj a mi się wydaje że przy oli bylam bardiej odważniejsza i wyluzowanato prawda i jestem odważniejsza i bardziej wyluzowana![]()
Ola już w wieku naszych szkrabów pila zwykle mleko z kartonu a Mateuszek napewno do ukończenia 2 roku życia będzie na mleku modyfikowanym