Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie ten problem też nawraca od lat, proktolog nie taki straszny lekarzNie mam pojęciajuż oczami wyobraźni widzę się u proktologa
No to jest koszmar - u mnie było 6 st na +U mnie znów nawrót kataru, mam dość tej pogody raz ciepło raz zimno....
Mam wrażenie, że ciąża to taki niemożliwy do osiągnięcia stan. Nie wiem czy wogole powinnam dalej się starać i o tym myśleć czy zapomnieć o udawać, że nigdy nie chciałam.Kochana, nam wszystkim jest tak samo ciężko jak Tobie. Każda z nas ma swoje gorsze dni i dobrze wiemy, co czujesz. Właśnie dlatego jesteśmy tu razem — żeby się wspierać, podnosić nawzajem i dawać sobie siłę, kiedy którejś brakuje. Damy radę, serio. Jesteśmy kobietami, a kobiety są cholernie silne. Trzymam za Ciebie mocno kciuki
Oprócz tego, że jestem mega nerwowa i wszystko wyprowadza mnie z równowagi to całkiem okJa też głęboko wierzę, że @Dorka66 odczaruje ten miesiącJak samopoczucie Kochana?
No chyba żartujesz, wiadomo, że jutro ma być testowaneZapisana jestem dopiero na piątek, ale baaaardzo walczę sama ze sobą, żeby nie testować już jutro![]()
Ja to tak jako takoJa też głęboko wierzę, że @Dorka66 odczaruje ten miesiącJak samopoczucie Kochana?