reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
Ja mam dzisiaj 7dc i najlepiej bym już owulaki robiła 😆
Mam jeszcze taką końcówkę plamienia,okres się kończy i dobrze :) muszę Starego trochę rozruszać przed płodnymi:)
Jeszcze trochę i będzie miał dużo wolnego w czasie między świętami a sylwestrem - obyśmy się nie pozabijali bo czasami przez sam weekend,gdy jesteśmy cały czas razem to mnie drażni niemiłosiernie 🤣
A teraz jeszcze świąteczny czas to też taka atmosfera nerwowa,w styczniu montują nam okna na budowie to mąż już tym żyje i się zamartwia finansami a też prezenty dla dzieci przygotować musimy (skromne bo mamy 15 dzieci w rodzinie 🫣😆) także taki szalony czas przed nami. Jedyny plus ,że nie mamy grypska żadnego -póki co:)

Dzięki. Ja za każdą z Was także. Ten miesiąc jest okropny.
Kochana, nam wszystkim jest tak samo ciężko jak Tobie. Każda z nas ma swoje gorsze dni i dobrze wiemy, co czujesz. Właśnie dlatego jesteśmy tu razem — żeby się wspierać, podnosić nawzajem i dawać sobie siłę, kiedy którejś brakuje. Damy radę, serio. Jesteśmy kobietami, a kobiety są cholernie silne. Trzymam za Ciebie mocno kciuki
Mam wrażenie, że ciąża to taki niemożliwy do osiągnięcia stan. Nie wiem czy wogole powinnam dalej się starać i o tym myśleć czy zapomnieć o udawać, że nigdy nie chciałam.

Zapisana jestem dopiero na piątek, ale baaaardzo walczę sama ze sobą, żeby nie testować już jutro 🙈
No chyba żartujesz, wiadomo, że jutro ma być testowane 😜 Tylko kup jakiegoś czułego pinka. Bo to tak jakby będzie 10dpo, dobrze myślę?
Ja też głęboko wierzę, że @Dorka66 odczaruje ten miesiąc :) Jak samopoczucie Kochana?
Ja to tak jako tako 😉😜 Dziękuję, że pytasz. Czekam na okres i będziemy działać na pełnych obrotach, to mi zawsze poprawia humor, bo ja najbardziej nie lubię takiego zawieszenia, muszę ciągle działać, coś robić.

reklama
Dzień dobry 😊 ja jestem jakieś 6dpo ból piersi już od 3 dni z dnia na dzień narasta ale u mnie to norma 😁 nie liczę u mnie w tym cyklu na happyend bo widzenie 🤣 z Mężem było tylko 2x przed owu jakieś 2-3 dni. No i co jeszcze, męczy mnie katar i suchość w gardle leczę się, oby szybko to dziadostwo poszło w cholerę 🫠
Faktycznie bardzo mało mamy tych serduszek… ja myślę, że to cisza przed burzą. Za moment co drugi dzień będziemy wstawiać pozytywne testy 😁😁💝

Do góry