sugarspunsister
matka polka superstar
jesli chodzi o ochraniacz to polecam bardzo feretti
zreszta poduszka i poszewka tez sa ekstra
super jakosc, wzory etc ;-)
zreszta poduszka i poszewka tez sa ekstra
super jakosc, wzory etc ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Mimo iż ma być dziewczynka to staralam się kupowac ciuszki w miare uniwersalne, bo różnie to bywa i czasem z córeczki robi się synek
Straszną frajde sprawia mi kupowanie rzeczy dla maleństwa! Kiedy ostatnio byłam w sklepie i cos tam jeszcze dokupowalam obok mnie ogladała śpioszki dziewczyna w ciąży z męzem i teściowa, byli raczej z jakiejś wsi zabitej dechami sadząc po sposobie mówienia;-) Ta dziewczyna chciała kupić jakieś ubranka, bardzo jej się zresztą podobaly, a teściowa z męzem wyskoczyli na te biedną dzoiewczynę ze absolutnie nic ma nie kupować zeby nie zapeszać
Na to ona ze chciała by sama wybrac rzeczy dla dziecka, a teściowa na to ze niech nie przesadza, ze ona sama jej pokupi to co trzeba i wyszli ze sklepu
Nie rozumiem tego, przeciez to taka przyjemność wybierać i kompletowac ciuszki...