reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga I Wzrost Bobasów

No to Jagoda trochę urosła, bo już nie da się jej otworzyć lodówki nad głową :)
-------
Zmieniłam temat na wagę i wzrost bobasów

reklama
Ano widzisz, pomysłu mi brak, bo już jest od wszystkiego wyższa.
Do górnych szafek jeszcze długo nie sięgnie.
Muszę parapety posprawdzać.
Ale np już wiem, że ze środka stołu spokojnie sobie coś weźmie.

A przecież wg wierszyka, dopiero jak dziecko ma 3,5 latka to sięga głową ponad stół.
I uczą nas takich bredni od małego :baffled:

to zadne brednie ... masz za niski stol :)
u nas ze stolika kawowego mala wezmie wszystko a nawet na niego wlazi
za duzego stolu bierze tylko z brzegu ... i jeszze nie siega broda ponad stol ...

A jak brodą, to może być. Brodą jeszcze nie sięga, chyba że sie naciągnie.
Ja znam wersję z samą głową.

Kurczę, takie dziecko, to ma niesamowita zdolność naciągania się, żeby sięgnąć, po to, czego chce :szok:

my po bilansie dwulatka ... oprocz mierzenia (88cm) i wazenia (12kg po kupce ;-) ) i tego co na standardowej (gardlo, brzuszek, osluchanie) wizycie nic wiecej nie bylo ... zreszta dobrze bo mala nie dala by sie :) dodatkowo zaliczylismy zalegle szczepinie (infanrix ipv hib) i mala je przegoraczkowala przez jedna dobe a potem juz bylo ok .. a jak wasze bilanse ? waszych dzieci oczywiscie :)

My na bilansie jakis miesiac temu bylismy.Waga 14.70 i wzrost 98 u lekarza :-D
Z tymi stopami jak bedzie tak na jesien to ortopeda nas czeka w kazdym badz razie masarze i jak cieplo to na boso ma latac maly

reklama
Do góry